Durumunu takip ettiğim kadarıyla biliyorum. Rabbim ferah günlere eriştirsin inşallah. Bunu o kadar hak ediyorsunuz ki. Üzüldüğünden fazla mutlu olursun inşallah.Hepimize hayırlı geceler olsun .
Depremi yaşayan herkeslere çok geçmiş olsun , ölen kardeşlerimize Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum .
Depremin üstüne böyle bi konu çok saçma olur ama saçmaladığım için hepinizden özür diliyorum .
Az önce konulara bakınırken bi kelime gördüm " eskort " ben bu kelimenin ne olduğunu kulübe ilk geldiğim zamanlarda öğrenmiştim .
Eskort Ankara
Eskort İstanbul
Eskort Almanya vs vs
Diyordumki iş yaptığı insanlar herhalde şirket falan zannediyordum .
Tabi o zaman anlamını öğrendiğimde çok üzülmüştüm . Şirket sanıyodum ama ben ama öyle değilmiş .
Demekki her gittiği yerde ...
Şimdi üzülmüyorum , valla öyle içimi dökmek istedim .
Okuyan herkese teşekkür ediyorum beni anlayan herkese .
Hannaz acı ama gerçek bu konuyu başkası açsa neler neler yazılırdı sen benden iyi biliyorsuno yüzden ben yorum yapmak istemiyorum
Zamanında bende yakin olduğum bi uyeye daha yumuşak yorumlar yaptim diye ne iki yuzlüğüm kalmıstı ne birşey diyeceklerim bu kadar+1 cidden uyeye bakmadan bayaaa bir dosemistim sonra yorumlari okudum konu sahibine baktim sildim...
O kadar nahif ve içten ki hiç kıyamıyorumHannaz acı ama gerçek bu konuyu başkası açsa neler neler yazılırdı sen benden iyi biliyorsuno yüzden ben yorum yapmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?