İç dökmedir " Boşan " demeyin boşanamıyorum deşmeyin içimi .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman karşı taraf kurtulur insallah diyeyeyim..

Kimse hiçbirşeyin nedenini bilemez kimseyi tanımıyoruz
Ama bosanamama nedeni söylemeniz lazim
Ozaman buraya sunu sunu yaptı diyenlere neden hemen bosan diyoruz
Çifte standart var gibi geldi bana
Cunku kocam aldattı diyen hicbirkadina bu sitede bosanma diyen gormedim

Sizin durumunuzda bunlardan farksiz degil
Umarim kendinizde o gücü bulursunuz

Durumunu takip ettiğim kadarıyla biliyorum. Rabbim ferah günlere eriştirsin inşallah. Bunu o kadar hak ediyorsunuz ki. Üzüldüğünden fazla mutlu olursun inşallah.

Hannaz abla keşke anlatsan neden boşanamadığını net şekilde, bahsettiğin kadarını biliyoruz ama ben dahil burada yardım etmek isteyen çok kadın olacaktır sana. Nedir bu imkansızlığın sebebi? El ele verilse aşılamaz mı? Dağ başı değil ki burası

Sizi tanımıyorum ama her yazdığınız yorumda büyük bir derdiniz olduğu hissediliyor. Sizi buradan tanıyanlar da zaten size sürekli iyi dileklerde bulunuyor, bu da benim tahminimi doğruluyor.

Her ne sıkıntınız varsa Allah feraha çıkarsın.
Ama Allah akıl fikir izan vermiş. Siz de aklınızı kullanarak o çıkar yolu bulabilirsiniz belki.
Sadece Allahın değil, belki devletin, ailenizin, birilerinin yardımı dokunabilir.
Neden denemiyorsunuz?
Çok mu mümkünatsız?
Herkes yaşadığını bilir. Yine de siz bilirsiniz.......
İnşallah "iyi" olursunuz.

Böyle klavye üzerinden yazmak okadar kolayki ama senin neler yaşadıgını nasıl acılar sıkıntılar çektiğini şu yazdıgın yarım konuyla bile anlıyoruz abla eminimki bu konu sadece bukadar değil çünkü bi eksiklik var herşeyi yazamamışsın yazmaya bile ellerin gitmemiş gibi daha devamı var ama ne olursun o güzel canını sıkma İmkansızlık diye birşey yok inşallah bir an önce aydınlığa çıkar mutlu bir hayat yaşarsın

Konularını bilemiyorum ama bi kere bi konuda denk gelmiştim sana. Sanırım tehdit ediyor seni boşanamıyorsun.
Evde o yok gibi davran ne bilim onsuz hayat kur kendine evlatlarınla. Bu bile çok zor ama daha ne denir bilemedim. Allah yardımcın olsun

Bosanmak sizin hayat sartlariniz icin bir alternatif olmayabilir (sebebini söyleniyorsunuz ama sonuç olarak bosanamam diyorsunuz)
Ruh sağlığınızı, akıl salahiyetinizi kaybetmekten korkmuyor musunuz? Çocuklarınızın gözleri önünde hastalanmak, bitip tükenmek, hayatınızın ellerinizden kayıp gitmesini izlemek; boşanmaktan daha mı kolay?
Hiç mi yok bir çaresi?
Bari maddi refahiniz yerinde mi? Psikolojik olarak, sosyal olarak, kulturel olarak kendinizi besleyebiliyor musunuz?
Yoksa eskortlara yedirilen paralar, sizden mi kısılıyor?

Hannaz acı ama gerçek bu konuyu başkası açsa neler neler yazılırdı sen benden iyi biliyorsun o yüzden ben yorum yapmak istemiyorum

+1 cidden uyeye bakmadan bayaaa bir dosemistim sonra yorumlari okudum konu sahibine baktim sildim...

Elimizi kolumuzu bağlıyorsunuz böyle yazınca.

30 yaşlarında oğlunuz var, çocuklarınız küçük desem değil, ne bileyim nedir bu kadar ümitsiz olan

Hastalık kapma ihtimaline karşı kontrollerinizi aksatmayin.

Ummadığıniz kapılar açılır inşallah ne diyelim.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…