İç çamaşırlarım yok 😮

Kirli çamaşırları asla herkesin girdiği banyoya koymam. Kuruturken bile kendi iç çamaşırlarımı yatak odasına asarım.

O kadar erkek gordum ki pis camasir hastasi koklayip anlayin iste..
Bu gerçek mi ?

Ah be tatlim burdakilerin onlardan haberi yokki boyle herkes masummus gibi cevap.veriyorlar

Ben de ilk defa duydum,çok şaşırdım KK da daha neler öğreneceğiz kimbilir

Duş alacağın zaman kirli sepetinden don mu çıkarıyorsun da fark ettin. Ne kadar saçma ve gerçek dışı.
Kirli sepetine tekrar duş alacağı için çıkardığı kirlileri atmış olamazmı? Yada kirlileri çıkarıp makineye atcak !

Umarım ummadığınız bi yerden çıkar ama insanın aklına da her türlü şey geliyor açıkçası. Sapığı var büyü meraklısı var Allah korusun

Sepete bakmanız tuhaf ve şıp diye hangi çamaşırınızın olmadığını anlamanizda bunu anlamak için 2-3 tane olması lazım tabi öyleyse bilemem eşinize anlatmak istiyorsanız buladım gördün mü kıyıda köşede diyip bir ağzını yoklayın :)

Merak ettim donu hala bulamadın mı? Bundan sonra sepete regli döneminde giydiğin kolatlarını koy olmazsa işin garanti olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…