- Konu Sahibi hayatadair3434
-
O kadar erkek gordum ki pis camasir hastasi koklayip anlayin iste..Hadi diyelim biri aldı gerçi kim neden napacaksa tabyyy .. pis kokan çamaşırı kim ne yapar bişey kalmadı temiz değilde kirili çamaşırmı?? Kenara falan düşmüştür yada bişey yaptın hatirlamiyosundur yoksa nereye gidecek
Hadi diyelim biri aldı gerçi kim neden napacaksa tabyyy .. pis kokan çamaşırı kim ne yapar bişey kalmadı temiz değilde kirili çamaşırmı?? Kenara falan düşmüştür yada bişey yaptın hatirlamiyosundur yoksa nereye gidecek
Neden kirli çamaşır bakma gereği duydunuz ki .. bi tek bana mı tuhaf geldi . Kirli sepetine bakmak hiç aklıma gelmez benim öylece götürür makineye doldururum. Sayım da yapmam açıkcası .
İnanmıyorum böyle bişey ilkdefa duyuyorumO kadar erkek gordum ki pis camasir hastasi koklayip anlayin iste..
Yok hatta hayatım boyunca hiç duymadım görmedim bilmiyorumİnternette ki kirli camasir feşistlerinden haberin yok sanirim tatlim
Bana cok yazan vardiİnanmıyorum böyle bişey ilkdefa duyuyorum
Yazan vardı derken gerçekten merak ettim yaniiBana cok yazan vardi
Yazan vardı derken gerçekten merak ettim yanii
Yokkk bunlar ruh hastasıInternetten yazanları kastetmiştir.
Böyle eziklenmeyi falan seviyor çoğu da, ne bileyim köleniz olayım ayağınız yalayayım tarzı konuşuyorlar, kadın çamaşırı, çorabı çalıp kokluyorlar falan.
O tiplere regl döneminde giyilen külotlardan vereceksin aslındaInternetten yazanları kastetmiştir.
Böyle eziklenmeyi falan seviyor çoğu da, ne bileyim köleniz olayım ayağınız yalayayım tarzı konuşuyorlar, kadın çamaşırı, çorabı çalıp kokluyorlar falan.
Yokkk bunlar ruh hastası
O tiplere regl döneminde giyilen külotlardan vereceksin aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?