- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.615
- 133
- Konu Sahibi hayatadair3434
Kirli çamaşırları asla herkesin girdiği banyoya koymam. Kuruturken bile kendi iç çamaşırlarımı yatak odasına asarım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi süre koku duyusu felç olur sanırımÖyleler zaten
Yani tamam fantezi var fantezi var ama bu tipler normal seksten de zevk alamıyorlar, bi' fetiş bozukluğu diye geçiyor
Ay nasıl tepki verirler kim bilir![]()
Bi süre koku duyusu felç olur sanırım![]()
O tiplere regl döneminde giyilen külotlardan vereceksin aslında![]()
![]()
O kadar erkek gordum ki pis camasir hastasi koklayip anlayin iste..
Bu gerçek mi ?Öff külotlu çorap, iç çamaşırı falan koklayan erkek o kadar yaygın ki.
İç çamaşırını geç adamlar külotlu çorap kokluyor ya, ağzına yüzüne sürüyor falan öyle zevk alıyor.
Çok iğrençler.
Sırf bu yüzden ben külot ve çoraplarımı dışarı asmıyorum, odama asıyorum.
Ne biliceksin işte sapığın biri gelip çalacak.
Öff külotlu çorap, iç çamaşırı falan koklayan erkek o kadar yaygın ki.
İç çamaşırını geç adamlar külotlu çorap kokluyor ya, ağzına yüzüne sürüyor falan öyle zevk alıyor.
Çok iğrençler.
Sırf bu yüzden ben külot ve çoraplarımı dışarı asmıyorum, odama asıyorum.
Ne biliceksin işte sapığın biri gelip çalacak.
Kirli sepetine tekrar duş alacağı için çıkardığı kirlileri atmış olamazmı? Yada kirlileri çıkarıp makineye atcak !Duş alacağın zaman kirli sepetinden don mu çıkarıyorsun da fark ettin. Ne kadar saçma ve gerçek dışı.
Bence direk kullanılmış pedO tiplere regl döneminde giyilen külotlardan vereceksin aslında![]()
![]()
Bende merak ettim :))Merak ettim donu hala bulamadın mı? Bundan sonra sepete regli döneminde giydiğin kolatlarını koy olmazsa işin garanti olur ?