• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç çamaşırlarım yok 😮

Kirli çamaşırları asla herkesin girdiği banyoya koymam. Kuruturken bile kendi iç çamaşırlarımı yatak odasına asarım.

O kadar erkek gordum ki pis camasir hastasi koklayip anlayin iste..
Öff külotlu çorap, iç çamaşırı falan koklayan erkek o kadar yaygın ki.
İç çamaşırını geç adamlar külotlu çorap kokluyor ya, ağzına yüzüne sürüyor falan öyle zevk alıyor.
Çok iğrençler.
Sırf bu yüzden ben külot ve çoraplarımı dışarı asmıyorum, odama asıyorum.
Ne biliceksin işte sapığın biri gelip çalacak.
Bu gerçek mi ? :kusmuk::kusmuk::kusmuk:

Öff külotlu çorap, iç çamaşırı falan koklayan erkek o kadar yaygın ki.
İç çamaşırını geç adamlar külotlu çorap kokluyor ya, ağzına yüzüne sürüyor falan öyle zevk alıyor.
Çok iğrençler.
Sırf bu yüzden ben külot ve çoraplarımı dışarı asmıyorum, odama asıyorum.
Ne biliceksin işte sapığın biri gelip çalacak.

Ah be tatlim burdakilerin onlardan haberi yokki boyle herkes masummus gibi cevap.veriyorlar

Duş alacağın zaman kirli sepetinden don mu çıkarıyorsun da fark ettin. Ne kadar saçma ve gerçek dışı.
Kirli sepetine tekrar duş alacağı için çıkardığı kirlileri atmış olamazmı? Yada kirlileri çıkarıp makineye atcak ! 🙄

Umarım ummadığınız bi yerden çıkar ama insanın aklına da her türlü şey geliyor açıkçası. Sapığı var büyü meraklısı var Allah korusun

Sepete bakmanız tuhaf ve şıp diye hangi çamaşırınızın olmadığını anlamanizda bunu anlamak için 2-3 tane olması lazım tabi öyleyse bilemem :ıslık: eşinize anlatmak istiyorsanız buladım gördün mü kıyıda köşede diyip bir ağzını yoklayın :)

Merak ettim donu hala bulamadın mı? Bundan sonra sepete regli döneminde giydiğin kolatlarını koy olmazsa işin garanti olur ?

Back
X