Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam olarak nasıl hamilelik oluşacak burdan biyolojik bilimsel detaylar açısından?Bende ve onda iç çamaşırı vardı sürtünme oldu ama boşalma olmadı. Boxerinde bir kaç damla zevk suyu vardı. adetime de iki üç gün var. Hamilelik oluşur mu? Lütfen dalga geçmeyin birisi bu şekilde hamile olduğunu yazmış. Korkuyorum.
OlusmazBende ve onda iç çamaşırı vardı sürtünme oldu ama boşalma olmadı. Boxerinde bir kaç damla zevk suyu vardı. adetime de iki üç gün var. Hamilelik oluşur mu? Lütfen dalga geçmeyin birisi bu şekilde hamile olduğunu yazmış. Korkuyorum.
Bilmiyorum bu sitede birisi sürtünerek hamile kaldığını yazmışTam olarak nasıl hamilelik oluşacak burdan biyolojik bilimsel detaylar açısından?
OlurBende ve onda iç çamaşırı vardı sürtünme oldu ama boşalma olmadı. Boxerinde bir kaç damla zevk suyu vardı. adetime de iki üç gün var. Hamilelik oluşur mu? Lütfen dalga geçmeyin birisi bu şekilde hamile olduğunu yazmış. Korkuyorum.
Evet evet benim arkadaslarimda surtunmustu sonra bi baktik gebelerBilmiyorum bu sitede birisi sürtünerek hamile kaldığını yazmış
Keşke dalga geçmeseniz. Maalesef ailemizden böyle şeyler öğrenemiyoruz. Gördüğünüz her şeye inanıyoruz%99.9 olabilir. Benim tanidigim 5 kisi boyle hamile kaldi, doğurdular.
Olusmaz
5 kisi diyorum, dalga gecmedim ki.Keşke dalga geçmeseniz. Maalesef ailemizden böyle şeyler öğrenemiyoruz. Gördüğünüz her şeye inanıyoruz
Bakın gerçekten korkuyorumEvet evet benim arkadaslarimda surtunmustu sonra bi baktik gebeler
Cevaplara bakarsanız neden korktuğumu anlarsınızTam olarak nasıl hamilelik oluşacak burdan biyolojik bilimsel detaylar açısından?
Hemennn test yap, bir daha sürtünme bence, tehlikeli.Bakın gerçekten korkuyorum
Hsklı olabilirsin ama test yapamam ben intahar edicemHemennn test yap, bir daha sürtünme bence, tehlikeli.
Ayyyyyyy hemen sacmaladin yani.Hsklı olabilirsin ama test yapamam ben intahar edicem
Sencede biraz hızlı gitmiyor muyuzHsklı olabilirsin ama test yapamam ben intahar edicem
TeşekkürlerAyyyyyyy hemen sacmaladin yani.
Tabiki de hamile değilsin
Ama korkusu yeten seyleri tekrar deneme bari.
Çok üstüme geldinizSencede biraz hızlı gitmiyor muyuz