Varr ben : ) nevresim takımı, pijama ne varsa ütülüyorum.Zor oluyor ama ütü kokusuna alıştıktan sonra ütülemeden yapamıyorum.Çevremdekiler çocuk olduktan sonra ütüleyemezsin diyor bakalım artık : )
Sütyenlerim ve çoraplar hariç herşeyi ütülerim...
Nevresimleri,bornozları,havluları,gecelik pijamaları,iç çamaşırlarını,kotlar tshirtler badiler etekler her ne varsa hepsini ...
Dolabımda zaten dizi dizidir hepsi kıyafetlerimin.Kağıt gibi dururlar bakıldıkları zaman.
Kırışık kırışık ben sevmem ütüsüz çamaşırı...Ne giyerim ne de giydiririm :umursamaz:
is camasirlarimi utulemem kucucuk donlari nasil utuleyeyim allah askina:)
Aynen öyle canım,katılıyorum sana... Bende böyleyim,çok dikkat ediyorum...Düzen şart...
havlu nevresimleri mutlaka ütülerim ama iç çamaşırları eğer ütülenecek eşimin kıyafeti benim kıyafetim varsa ütülüyorum yoksa :umursamaz:
Hiç ütülemem uğraşamam yaa daha neler...
Sütyenlerim ve çoraplar hariç herşeyi ütülerim...
Nevresimleri,bornozları,havluları,gecelik pijamaları,iç çamaşırlarını,kotlar tshirtler badiler etekler her ne varsa hepsini ...
Dolabımda zaten dizi dizidir hepsi kıyafetlerimin.Kağıt gibi dururlar bakıldıkları zaman.
Kırışık kırışık ben sevmem ütüsüz çamaşırı...Ne giyerim ne de giydiririm :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?