• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç çamaşırları ütüler misiniz?

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
769
413
45
özellikle çocuklara ve eşime ütüsüz çamaşır giydirmek istemiyom. rahatsız oluyom. ütülü giydiklerinde kendimi daha iyi hissediyom. siz iç çamaşırları ütülüyo musunuz?

Varr ben : ) nevresim takımı, pijama ne varsa ütülüyorum.Zor oluyor ama ütü kokusuna alıştıktan sonra ütülemeden yapamıyorum.Çevremdekiler çocuk olduktan sonra ütüleyemezsin diyor bakalım artık : )

evet ben utuluyorum ıc camasırlarını ve havluları
ev ıs ve cocuk sebebıyle cok zor oluyor cok yoruluyorum ama esımde yardım edıyor sagolsun
nevresımlerı utuleyemıyorum o kadarına takatım kalmıyor ama havlu ve camasırlarımız utulenmeden gıymıyoruz

Varr ben : ) nevresim takımı, pijama ne varsa ütülüyorum.Zor oluyor ama ütü kokusuna alıştıktan sonra ütülemeden yapamıyorum.Çevremdekiler çocuk olduktan sonra ütüleyemezsin diyor bakalım artık : )

hemde nasıl. hele çalışınca. salon yığılı şimdi valla. içim rahat etmiyoki öylece kaldırayım. şimdi çıkıyom kızım izin verirse ütüleyip kaldırcam. ohhh mis gibi olurlar. nevresimleride vaktim varsa ütülüyom.

nevresim havlular kesin ütülenir bizim evde
kızımın iç çamaşırlardı zaten mecbur ütüleniyor
ama eşimin ve benim iç çamaşırlarımızı ütüyü ben yaptığım zamanlarda ütüelmezdim ama ütüleri yardımcım yapmaya başlayalı onalırda ütületiyorum

Son düzenleme:
bende ütülemeyenlerdenim
ne benim ailemde nede eşimin aileisnde böyle bir alışkanlık var
niye ütülyerek giymeye alışmamışızki biz

Vallahi ben firsat buldukca elime gecen herseyi utulerim... bana resmen terapi gibi geliyor, tavsiye ederim...:roflol:

Sütyenlerim ve çoraplar hariç herşeyi ütülerim...

Nevresimleri,bornozları,havluları,gecelik pijamaları,iç çamaşırlarını,kotlar tshirtler badiler etekler her ne varsa hepsini ...

Dolabımda zaten dizi dizidir hepsi kıyafetlerimin.Kağıt gibi dururlar bakıldıkları zaman.

Kırışık kırışık ben sevmem ütüsüz çamaşırı...Ne giyerim ne de giydiririm :umursamaz:

Nevresimleri,bornozları,havluları,gecelik pijamaları,iç çamaşırlarını,kotlar tshirtler badiler etekler her ne varsa hepsini ...

Dolabımda zaten dizi dizidir hepsi kıyafetlerimin.Kağıt gibi dururlar bakıldıkları zaman.

Kırışık kırışık ben sevmem ütüsüz çamaşırı...Ne giyerim ne de giydiririm :umursamaz:

Aynen öyle canım,katılıyorum sana... Bende böyleyim,çok dikkat ediyorum...Düzen şart...

ütü yapmaktan nefret eden biri olarak kıyafetleri bile zor ütülüyorum
ama nevresimleri ütülemeye çalışıyorum.

havlu nevresimleri mutlaka ütülerim ama iç çamaşırları eğer ütülenecek eşimin kıyafeti benim kıyafetim varsa ütülüyorum yoksa :umursamaz:

Aynen öyle canım,katılıyorum sana... Bende böyleyim,çok dikkat ediyorum...Düzen şart...

Ama nasıl da güzel duruyor dimi dolapta olsun çekmecede olsun ütülü kıyafetler...

Böyle sıra sıra dizi dizi...Çok hoşuma gidiyor dolabımı düzenli görmek ve düzenlemek.

Tshirtleri felan mağazadakiler gibi katlar koyarım,eşim de giyeceği zaman alt katlardan bir tane çeker rast gele :mymeka: sonra bozar bütün tshirtleri alsanaalsanasmile

Tabi düzenleyen tekrar ben olurum ..O an kızarım eşime düzgün al şunları bi günde diye ama düzenlemekten de gocunmam çünkü düzeni severim ben ...

Senin dolabında mı öyle düzenli opuyorumnanaktan

Hiç ütülemem uğraşamam yaa daha neler...

katılıyorum.kızlar iç çamaşırını nevresimi falan ütülemeye gerek olmadığını siz de biliyorsunuz.ki ben genelde tanga giyerim (gerçi hamilelik dolayısıyla paçalı donlara yatay geçiş yaptım amakaydirigubbakcemile3) nasıl ütüleyim minicik şeyi yapışıp kalır ütüye.ne diye başınıza iş çıkarıp amiyane tabirle hamallık yapıyorsunuz anlamadım ona ayıracağınız vakitte bir kitap okusanız,bir bakım yapsanız,çocuğunuzla fazladan bir evcilik daha oynasanız çok daha iyi olur kanımca.boshayallersmile

herşeyi ütülerim ama iç çamaşırlarını asla ne yalan söyleyeyim........... evimin bütün perdelerini bile ütülüyorum koca şeyleri ama iç çamaşırlarına gelince üşeniyorum nasıl alışkanlıksa benimki

:asigim:

hep özenmişimdir böyle insanlara...

ben hiç sevmiyorum ütüyü...
çok lazım olursa gitileceği zaman aceleden körü bir ütü yapıyorum o kadar:) bilmiyorumkismile

keşke banada ilham gelse şimdi kalkıp deniyim bariiibayanssulusmile

Back