hosgeldiin canimm :)bende varım canım
45 dk leslie yürüyüş
rock and tone leslie +jesica simith 15 min.lower body
nasılsın neler yaptın güncel kilo ve ölçülerin neler?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosgeldiin canimm :)bende varım canım
45 dk leslie yürüyüş
rock and tone leslie +jesica simith 15 min.lower body
normal mi sumo squat mi canim?Squatdan şaşmammm :)
Bel fıtığı başlangıcı çıktı ağrıdan ara verdim yapamadım, adeta şekli değişiyor bir de yürüyüş de yapıyorum sık sık. Aylık bir program var biliyor musun tam otuz günlük onu yapıyordum da arttırmak çok zor geldiğinde arttırmıyordumnormal mi sumo squat mi canim?
incelme oldu mu sende kac tekrar yapıyorsun günde?
cok gecmis olsun canim bel fitigi squattan dolayi mi oldu acabaBel fıtığı başlangıcı çıktı ağrıdan ara verdim yapamadım, adeta şekli değişiyor bir de yürüyüş de yapıyorum sık sık. Aylık bir program var biliyor musun tam otuz günlük onu yapıyordum da arttırmak çok zor geldiğinde arttırmıyordum
yazın romatizma ilaçları kullandım maalesef iştah artışından dolayı 3 kg aldım ayrıca vücudum acayip şişkinlik yaptı bayram falan derken spora ara vermek zorunda kaldım 1-2 haftadır başladım .Bu hafta regli olduğum için tartılmadım en son 63 kg olmuştum.hosgeldiin canimm :)
nasılsın neler yaptın güncel kilo ve ölçülerin neler?
cok gecmis olsun canim.benim de güncel kilom 63. yaza bomba gibi gireriz insallah hic birakmazsak :)yazın romatizma ilaçları kullandım maalesef iştah artışından dolayı 3 kg aldım ayrıca vücudum acayip şişkinlik yaptı bayram falan derken spora ara vermek zorunda kaldım 1-2 haftadır başladım .Bu hafta regli olduğum için tartılmadım en son 63 kg olmuştum.
bugün yaptim ben canim sen yapıyor musunben varım ben varımmm. öneriyle geldim kızlar
Jillian Michaels - Killer Buns & Thighs
yapacağım ben. basen, iç bacak, kalça çalıştırıyor. bugün başlıyorum ben. ne dersiniz hep birlikte yapalım mıı?
Allah kabul etsin canim bekliyorum seni :)canım ben bir kaç gün yapamayacağım niyetliyim sana kolay gelsin