- 16 Ekim 2018
- 30
- 9
- 1
- 34
- Konu Sahibi Didemhalil
-
Canim bende de ayni sorun vardi hatta hamilelikten once kolonoskopiye girmistim.. suan hersey gayet iyi hamilelikte kabiz oluyosun normalde bende de diski normale dondu yani ibs sayesinde kabiz da degilim ishalde suana kadar bi skinti cekmedim kan da gelmiyo diskida icin rahat olsun
Evet ilac kullandim benim de stresten olusmustu o donem doktoruma sordum cocuk istiyorum bu ilaclari kullanabilir miyim diye kadin dogumdan randevu al sor dedi ben yonlendirmim dedi kadin dohumcu bi ilaci eksiltti ondan sonra devam ettim... Niye stres yapiyosun canim olursa olur daha korunmayi yeni birakmissiniz neden kafana taktin hele bi bekle bu sekilde zaten kasarsan olmaz ki cocugun... sal kendini ve bekleÇok sevindimsen ilaç vskullandın mi nasıl bir yol izleyip hamile kaldın ben şuan ilaç tedavisi görüyorum ama önceliğim bebek bu yüzden ilaçsız bir yol izlemek istiyorum
Allah senden de razi olsun canimAllah senden razı olsun canım dertlestigin için derdimi dinlediğin için. Bende ilk denememizde hep hemen tutmaz diye düşündüm hemencecik tuttu ama nasip değilmiş
Sagol canim naptimki Allah senden de razi olsun sen de bebisine en yakin ve hayirli bir zamanda kavusursun insallah herseyin elbet vardir bir vakti zamani herseyin hayirlisi olsunBelki de tekrarlamaz canım doğumla beraber geçer gider inşallahBenim konuşabileceğim kimsem yok bu konuları Allah binlerce kez razı olsun senden Rabbi sağlıcakla bir avazda kucağına almayı nasip etsin rabbim gönlünden geçen her ne var ise en güzelini karşına çıkarsın
Daha ne yapacaksın ki derdimi dinleyip yol gösteriyorsun kim kime yapıyor ki artıkSagol canim naptimki Allah senden de razi olsun sen de bebisine en yakin ve hayirli bir zamanda kavusursun insallah herseyin elbet vardir bir vakti zamani herseyin hayirlisi olsun
Insallah canım Allahim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsinSagol canim naptimki Allah senden de razi olsun sen de bebisine en yakin ve hayirli bir zamanda kavusursun insallah herseyin elbet vardir bir vakti zamani herseyin hayirlisi olsun
Canim bende de ayni sorun vardi hatta hamilelikten once kolonoskopiye girmistim.. suan hersey gayet iyi hamilelikte kabiz oluyosun normalde bende de diski normale dondu yani ibs sayesinde kabiz da degilim ishalde suana kadar bi skinti cekmedim kan da gelmiyo diskida icin rahat olsun
Tabii hamilelikle normale dondu yani hamilelikte kabizlik sorunu olur ya benim normale dondu yavaslatmanin etkisiyleMysonismysun sen sanıyorum ishal oluyodun da normale döndü doğru mu? Hamilelikte bebek büyüdükçe bağırsak hareketleri yavaşlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?