• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ibs ve gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ozel mesaji ben forumlarda kapatiyorum

O zaman buradan sorayım:) hamilelikten önce nasıl yönetiyodun çünkü ishale yakın tuvalet ihtiyacının nerede ve ne zaman geleceği belli değil ilaçla vs belli yere kadar. Sosyal yaşantıyı çok etkiliyor. Bir de hamilelikte o kadar rahata alışıyosun ki doğumdan sonra başa dönmek tecrübeme göre çok daha rahatsız edici hormonların etkisiyle daha fazla takıyo insan sanırım. Hamilelikteki rahatlığı özlüyo.

O zaman buradan sorayım:) hamilelikten önce nasıl yönetiyodun çünkü ishale yakın tuvalet ihtiyacının nerede ve ne zaman geleceği belli değil ilaçla vs belli yere kadar. Sosyal yaşantıyı çok etkiliyor. Bir de hamilelikte o kadar rahata alışıyosun ki doğumdan sonra başa dönmek tecrübeme göre çok daha rahatsız edici hormonların etkisiyle daha fazla takıyo insan sanırım. Hamilelikteki rahatlığı özlüyo.
Wallahi acik konusmak gerekirse pek yonetilmiyo cok rahatsiz edici bi durum bunu cekennbilir cidden bi yola mi cikicam kirk kere dusunuyodum hayattan sogumustum domates karpuz falannyemiyodum iste kahve bagimlisiydim.kahweyi de kesmistim tekrar basa donmek suan kabustan beter geliyo

Wallahi acik konusmak gerekirse pek yonetilmiyo cok rahatsiz edici bi durum bunu cekennbilir cidden bi yola mi cikicam kirk kere dusunuyodum hayattan sogumustum domates karpuz falannyemiyodum iste kahve bagimlisiydim.kahweyi de kesmistim tekrar basa donmek suan kabustan beter geliyo

Evet zor gerçekten. Doğumdan sonra da ne demek istediğimi anlayacaksın.

Kabus gerindonuyo desene :KK70: artik napayim ne kadar sure sonra tekrar basliyo hemen mi yoksa lohusaligin butmesini bekliyo mu bari

Normal doğum mu düşünüyosun? Normal doğumda kasların çok gevşiyo ve hassaslaşıyo ilk doğum yaptığında ilk günler kabız olabilirsin ama sonra eskiye dönüyo bağırsakların. ve kasların sinirlerin hassas olduğu için işte o biyere gitmeyi kırk değil yüzkırk kere düşünüyorsun:( belki sen ilk ayları daha rahat atlatırsın tabi kişiden kişiye değişiyodur.

Normal doğum mu düşünüyosun? Normal doğumda kasların çok gevşiyo ve hassaslaşıyo ilk doğum yaptığında ilk günler kabız olabilirsin ama sonra eskiye dönüyo bağırsakların. ve kasların sinirlerin hassas olduğu için işte o biyere gitmeyi kırk değil yüzkırk kere düşünüyorsun:KK43: belki sen ilk ayları daha rahat atlatırsın tabi kişiden kişiye değişiyodur.
Evet normalmdogum dusunuyorum vallahi napalim yine doktorun yolunu tutucaz o zaman cok skinti bide cocukla daha buyuk skinti Allah buyuk ne diim

Evet normalmdogum dusunuyorum vallahi napalim yine doktorun yolunu tutucaz o zaman cok skinti bide cocukla daha buyuk skinti Allah buyuk ne diim

Sen hamilelikten önce ilaç kullanıyo muydun? Yazışmaşarın hepsini okumadım. Ben ilaç kullanmadım hiç. Çocuk olunca çok zor tabi benim kırkım yeni çıktı endişeli oluyo insan lohusalıpın etkisiyle

Sen hamilelikten önce ilaç kullanıyo muydun? Yazışmaşarın hepsini okumadım. Ben ilaç kullanmadım hiç. Çocuk olunca çok zor tabi benim kırkım yeni çıktı endişeli oluyo insan lohusalıpın etkisiyle
Evet canim ilac kullaniyodum sonra kestik cunku kalmadi dogumun hayirli ugurlu olsun Allah anali babali buyutsun

Sagolasin canim senin de sagligin cok kotuyse bi kolonoskopi yaptirip ilac al istersen kendini daha iyi hissedersin

Ben hamilelikten önce kolonoskopi yaptırdım bişey çıkmadı doktor bi ilaç verdi ama hamile kalmayı istediğim için kullanmadım. Şimdiyse her şey çok daha zor. Dışarda bişey yiyemediğin oluyo mu mesela korkudan? İlaç kullanınca nasıl oluyor düZene giriyor mu her şey

Bende aynı durumdayım ibs dedi doktor bende hamile kalamıyorum sizdeki belirtielri nedir bende cıvık dışkılama sonrası ağrı kasıklarda mide bulantısı

Kızlar bnde ibs var 1 hafta önce sezeryan doğum yaptım bebeğimin gaz sancısı asla geçmiyor benden beter o küçücük karnına nssıl okadsd gaz doluyor anlmak mümkün ddğil çok zor bunu yaşayan var mı ? Onda benim gibi olacak ömür boyu bunu çekecek diyr çok korkuyorm nolurr tecrübesi olan biri cevap versin ???

Kızlar bnde ibs var 1 hafta önce sezeryan doğum yaptım bebeğimin gaz sancısı asla geçmiyor benden beter o küçücük karnına nssıl okadsd gaz doluyor anlmak mümkün ddğil çok zor bunu yaşayan var mı ? Onda benim gibi olacak ömür boyu bunu çekecek diyr çok korkuyorm nolurr tecrübesi olan biri cevap versin ???

Birşey soracağım bebeğinizin gaz durumu nasıldı ben de ibs hastasıyım ve 45 gün önce doğum yaptım bebeğim inanılmaz gazlı benden beter ben ibs nin aşırı gaz olan versiyonunu taşıyorum bebeğimde benim gibi olur mu diye çok korkuyorum düzelir mi geçer mi ? Sizin beğeniz nasıl oldu ?

Tabii hamilelikle normale dondu yani hamilelikte kabizlik sorunu olur ya benim normale dondu yavaslatmanin etkisiyle
Merhaba bende aynı durumdayım hep isal formunda bağırdaklarım öyle günde birkaç kere de değil bir defa ama ağrılı kıvamsız ve gün boyu ağrı devam ediyor hamile kaldım yine yavaşlamadı bağırdaklarım O yüzden de istediğimi yiyemiyorum sebze yemekleri süt falan mahvediyor bu bebek nasıl büyüyecek endişeleniyorum vitaminler de bozuyor çok fena gerçekten bağırsakşar yaşam kalitemi kötü etkiliyor

Merhaba bende aynı durumdayım hep isal formunda bağırdaklarım öyle günde birkaç kere de değil bir defa ama ağrılı kıvamsız ve gün boyu ağrı devam ediyor hamile kaldım yine yavaşlamadı bağırdaklarım O yüzden de istediğimi yiyemiyorum sebze yemekleri süt falan mahvediyor bu bebek nasıl büyüyecek endişeleniyorum vitaminler de bozuyor çok fena gerçekten bağırsakşar yaşam kalitemi kötü etkiliyor
Hamilemsn suanda canim gecmis olsun

Back