Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayirli olsun bebisin nilgun. insallah saglikla kucagina da alirsin. olmayanlara da versin Rabbim(((
2,5 ay önce aşılama bile olmaz tüpbebekten başka şansınız yok demişti doktor.
İbrahim saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü kullanmaya başladık hemen şuan 7+2 haftalık hamileyim şükürler olsun:)
kür : kaynayan yarım litre suya (yaklaşık 2,5 su bardağı) 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atıyoruz.
3 dk kaynıyor.altını kapattıktan sonra 20 dk demleniyor.
20 dk sonunda keçiboynuzlarını sudan çıkarıyoruz.
ilk hafta sabah aç karna 1 su bardağı gece yatarken 1 su bardağı içilecek
bir haftadan sonra her gece yatarken 1 su bardağı içilecek ve 3 ay devam...
arkadaşlar bu kitap elimde şuan okuduklarımı yazıyorum ki bizzat uyguladım.
dikkat edilmesi gereken keçiboynuzları koyu kahverengi olacak kırık olanları almayın.
kaynama süresi çok önemli 3 dk dan sonra içindeki aktif madde ölmeye başlıyormuş..
ve bir hatırlatma daha keçiboynuzu pekmesi çok fazla kaynatıldığı ve açıkhava ile çok fazla temas ettiği için hiçbir etkisi yok bu konuda bu kür niyetine kesinlikle kullanmayın..
birde benim bir önerim daha olacak
bal çörek oto polen vs birçok bitkiden olşan bir karışım hazırlıyor aktarlar bunlarda çok etkili muhakkak kullanın derim tabiki sperm düşüklüğünde...
keçiboynuzu enerji verir, kuvvet verir. sperm kalitesiyle ilgisi yok adam neresiyle yicek keçi boynuzunu?
keçiboynuzu kürü ile başlık açtım ama cvp gelmedikıslar cvp verirmisiniz soruma
Benim sorum şu cvplarsanız çok sevinirim?
Sabah kaynattığımız keçiboynuzu kürünü sabah aç karnına akşamda gece yatağa gidince içiniz diyor ya.
Akşam içilicek keçiboynuzu kürünü sabah kaynattığımız kürdenmi vericeğiz? Yoksa akşam kini ayrı ve taze olarakmı yapıcağız? Mutlaka eşlerinize yapanlarınız vardır bu konuda beni aydınlatırmısınız?
keçiboynuzu kürü ile başlık açtım ama cvp gelmedikıslar cvp verirmisiniz soruma
Benim sorum şu cvplarsanız çok sevinirim?
Sabah kaynattığımız keçiboynuzu kürünü sabah aç karnına akşamda gece yatağa gidince içiniz diyor ya.
Akşam içilicek keçiboynuzu kürünü sabah kaynattığımız kürdenmi vericeğiz? Yoksa akşam kini ayrı ve taze olarakmı yapıcağız? Mutlaka eşlerinize yapanlarınız vardır bu konuda beni aydınlatırmısınız?
Merhaba hergün mu yapmak gerek kuru2,5 ay önce aşılama bile olmaz tüpbebekten başka şansınız yok demişti doktor.
İbrahim saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü kullanmaya başladık hemen şuan 7+2 haftalık hamileyim şükürler olsun:)
kür : kaynayan yarım litre suya (yaklaşık 2,5 su bardağı) 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atıyoruz.
3 dk kaynıyor.altını kapattıktan sonra 20 dk demleniyor.
20 dk sonunda keçiboynuzlarını sudan çıkarıyoruz.
ilk hafta sabah aç karna 1 su bardağı gece yatarken 1 su bardağı içilecek
bir haftadan sonra her gece yatarken 1 su bardağı içilecek ve 3 ay devam...
arkadaşlar bu kitap elimde şuan okuduklarımı yazıyorum ki bizzat uyguladım.
dikkat edilmesi gereken keçiboynuzları koyu kahverengi olacak kırık olanları almayın.
kaynama süresi çok önemli 3 dk dan sonra içindeki aktif madde ölmeye başlıyormuş..
ve bir hatırlatma daha keçiboynuzu pekmesi çok fazla kaynatıldığı ve açıkhava ile çok fazla temas ettiği için hiçbir etkisi yok bu konuda bu kür niyetine kesinlikle kullanmayın..
birde benim bir önerim daha olacak
bal çörek oto polen vs birçok bitkiden olşan bir karışım hazırlıyor aktarlar bunlarda çok etkili muhakkak kullanın derim tabiki sperm düşüklüğünde...