İbrahim Saracoğlu:Kürler/Boy Uzatma

işin ticaretini yapıyorlar. 3-5 tutam ota onca para istiyorlar.inşallah faydası oluyordur

yubbii kürüm geldi sonuda:Saruboceq: keçiboynuzunuda babam önceden çok içerdi keşke o zamanlar bende içseydim CADIARZU

allah o günleri gösterirse 6 ay sonra sonuçları yazarım.94lüyüm bu arada..
inş uzarız hepimiz

bişey sorcam.6aylık dönemlerde birer ay ara verilerek kullanın yazıyorya hani.yani 1 ay kullanıp 1 ay ara verip tekrar 1 ay kullanıp böylemi devam ettircez?yada 6 ay kullanıp sonra 1 aymı ara verecez?
çay zaten 24 tane 6 ay sürekli kullansak bitiyor ara vermeye ne gerek var biten çayı,anlamadımda orasını

slm,bn bu konuda çok kararsız kaldım,yani annem diyo yan etkisi olmadığını nerden bilicez?sonuçta mantar da bitkidir ama zararlıdır diyor,bu yüzden çok kararsızım,annem doktor bu arada...kullanan varsa işe yaradımı nolur cvp verin,herkes soru soruyor ama bn uyguladım 3-5 cm uzadım diyen yok!

uzadım diyenler var canım.ibrahim saraçoğlunun kendi sitesindeki yorumlarda yazıyor.ziyaretçi defterinde ve hasta görüşlerinde.

palamut aldık aa daha başlamadım inş.bugün yemeye başlıcam.gelişmeleri yazarım ,inşallah işe yarar

denemekde fayda var,en azından sonradan denemedim keşke deneseydim belki işe yarardı diye düşünceler kalmaz aklımızda.

2aydada uzayan varmış 10 11 aydada uzayan varmış bakalım nolcak gene diyim inşallah işe yarar :uhm:

ya,nolur uygulayan varsa yazsın işe yaradımı,allahaşkına...çok ihtiyacım var

sizden ricam ltüfen işe yaradımı yazın,herkes almadan önce binbir soru soruo alınca kayboluo,unutmayın bizi,bn de aldım 2.ci haftam,yaşım 18,doktora gttm büyüme plaklarım kapanmamış,olumlu ya da olumsuz bilgilendirmek amacıyla yazıcam bnde...

arkadaslar siparis etmak şartmı ???????? hiçbir yan tesiri bulunmayan bitkiyi aktarlardan alıp tüketsek olazmı ???????

arkadaşlar ben kürü kullandım benle iletişime geçin söyleyeceğim şeyler var

arkadaşlar ben kürü kullandım benle iletişime geçin söyleyeceğim şeyler var

ben de çok yakın bi zamanda almayı düşünüyorum ve söyleyeceklerini çok merak ettim burada da yazamaz mısın acababilmiyorumkismile , ve kısa zamanda yazarsan iyi olur çünkü benim yaş kullanma sınırını geçmek üzeremafoldumben

sevgili arkadaşlar işte size 2. altı aylık küre başlayan biri olarak yazıyorum .Görüyorum ki bu konuda herkes merak içinde.Ben 17 yaşında başladım bu kürü kullanmaya sizler gibi uzayacağıma kesin gözüyle bakıyordum .Çok ümitliydim.İlk 6 ayda kürü çok düzenli bir şekilde kullandım ;boyumda farkedilceke hiçbir gelişme olmadı.6 ayın sonunda 1 ay ara vermek gerekiyorum ama dığruyu söylim ben 1 aydan daha uzun bi süre ara verdim .Hevesim kırlımıştı ama yine de tekrar aradım saraçoğlunu ve gelişme olmadıgnı bildirdim ancak herkeste çabuk gelişme olmayabilceğini söyledi ben de 2. kürü sipariş ettim 3 ay filan düzenli kullandım ama sıkıldım bi kaç haftadır kullanmıyorum dolabın köşesinde duruyor öyle kutu.İşte benim hayal kırıklığım :1no2:

canım sen kullanmayı tamamen bıraktın mı yoksa şuan devam ediyo musun

buarada nasıl gittiğiyle ilgili bilgi vercem diyen arkadaşlara sesleniyorum nerdesinizzzz:a015:

kızlar sonuç alanınız yok mu aranızda bende sardım şu aralar bu işe

ben 17 yaşımdayken sipariş ettim ve hiç bir etkisi yok.o zaman 250 milyona almıştım.eğer derseniz ki benim çok param var aman 250 milyonum da çöpe gitsin sorun olmaz o zman buyrun alın derim.ki siparişte kağıdında dediği gibi haftanın 3 günü de balık yedim yani artık annmle babm yeter şu balık kokusundan diyordu.yazın dahi yedim düşünün balık da pişerken nasıl kokuyor.balık bile yemiyorum artık bıktım çünkü.bir cm dahi uzamadım arkadaşlar.

X