gerçekten öyle. pazar sahilden gidelim adalara karşı araba sürelim derken bu manzaralarla karşılaşıyoruz. ve tek şeride inmiş yolla. trafiğin mahvedilişi. ,is duman kokusu.e5 den gitmediğimize bin pişman oluyoruzOyle bıkonusuyorsunuz kı , utanmasam ankarada oturdugum ıcın dua edıcem
Ahah dur gaza geldim belediyeye şikayet maili atıyorum şimdi :)
Oyle bıkonusuyorsunuz kı , utanmasam ankarada oturdugum ıcın dua edıcem
ya cok üzüldüm derdınız buyuk kıyamam sıze yaaagerçekten öyle. pazar sahilden gidelim adalara karşı araba sürelim derken bu manzaralarla karşılaşıyoruz. ve tek şeride inmiş yolla. trafiğin mahvedilişi. ,is duman kokusu.e5 den gitmediğimize bin pişman oluyoruz
bılırım hanımım istanbulu,At valla ne kadar dikkate alacaklar acaba ..
Cidden öyle ama görmen lazım görüntüyü,sırf sahil olarak düşünme ..
Bizim burada 2.köprüye giden yol kenarı var yeşillik hata,hafta sonları piknik yapıyorlar mesela ..
bılırım hanımım istanbulu,
1-2 ayda bır gelırım..
denız kenarı demişken yazlıgın orda bıle yapıyolar , kızım busene tutturdu denize gderken mangalıda
göturelım dıye
istanbul yapmıs cokmu :)
sahıl falan neysede ,
şu göbeklerde yada köprü altlarında yapılan piknikleriniz cok yaratıcı ya
yok herkesın evı mustakıl bahcelı mıss gbı , manyaklar mangalını alıp sahıle .Yazlıkta anlarımama onuda evinin bahçesinde yapsınlar yani,deniz kenarında hoş olmaz elbette..
Bahsettiğim yerler aynen öyleydi,ha birde salıncak kuranıda var..
yok herkesın evı mustakıl bahcelı mıss gbı , manyaklar mangalını alıp sahıle .
ben bıkınımle denızdeyım adam pıjamalarıyla arkamda mangal yapmıs yıyor.
ooo ne bulsan giyiyorlar elbise çiçekli, don, kadınlar beyaz sutyen. basma etek araba lastikleri rezillik yani .. denize bile düzgün girmiyorlar ve bunun paraylada ilgisi çok görgüsüzlük ve pis yaşama isteğiya ama günlük üstle giriyor çok iğrenc görüntü yapma gel bi gör hak verirsinaraba lastikleri ile dalıyorlar
haşema giysin illa bikini giymek zorunda değil ki
emin ol o etek ve bluz yapışınca her yanı belli oluyor :S
bunu yapanlar normal yazlıkcılar degıl tabıkı..Ney birde pijamalarıylamı yok artık yani
gördüm okyyy yapınşınca o manzarayı gördüm..valla külotla girenden bende hoşlanmam. birde yapışıyor ıslanınca. manzarayı düşünün. .)
ıyyyy. bende gördümgördüm okyyy yapınşınca o manzarayı gördüm..
bunu yapanlar normal yazlıkcılar degıl tabıkı..
adam evını almıs fıstık gbı , parası var miss gbi.
denızle alakası yok ama. parası var denız kıyafetı almayuklardan.. dengeler cok şaşmış durumda bılemedım..
kapan mangalı hop sahilee .. o görüntüden tiksiniyorum ayol elimde değil..Koku zaten felaket,kesin yasaklanması lazım bunların,sahilde yürüyüş yapmak istersen bile o görüntüleri görüyorsun maalesef..Belediye yasaklayacak bunu..
insanlarımız oky hiç yetiştirmek istemiyorlar kendilerini..ıyyyy. bende gördüm
kapan mangalı hop sahilee .. o görüntüden tiksiniyorum ayol elimde değil..
ooo ne bulsan giyiyorlar elbise çiçekli, don, kadınlar beyaz sutyen. basma etek araba lastikleri rezillik yani .. denize bile düzgün girmiyorlar ve bunun paraylada ilgisi çok görgüsüzlük ve pis yaşama isteği
insanlarımız oky hiç yetiştirmek istemiyorlar kendilerini..
ya inan pazarda bir mayo erkek mayosu,külottan daha ucuz. al bir tane. yok illa gösterecek oralarını:)insanlarımız oky hiç yetiştirmek istemiyorlar kendilerini..
Ben şalvarla ve gelişi güzel kıyafetlerle girene sinir olıyorum , demek ki kadının kendine saygısı yok bir düzgün kıyafet alamıyor o kadar ezik , çocuklarıda buna göz yumuyor anne bu kıyafetle girme diyemiyorlar veya annelerine bir deniz kıyafet alacak kültürleri yok