İBB’nin Caddebostan sahiline koyduğu turnikeler ‘patlatıldı': Kıyılar hepimizin!

Oyle bıkonusuyorsunuz kı , utanmasam ankarada oturdugum ıcın dua edıcem
gerçekten öyle. pazar sahilden gidelim adalara karşı araba sürelim derken bu manzaralarla karşılaşıyoruz. ve tek şeride inmiş yolla. trafiğin mahvedilişi. ,is duman kokusu.e5 den gitmediğimize bin pişman oluyoruz

Ahah dur gaza geldim belediyeye şikayet maili atıyorum şimdi :)

At valla ne kadar dikkate alacaklar acaba ..

Oyle bıkonusuyorsunuz kı , utanmasam ankarada oturdugum ıcın dua edıcem

Cidden öyle ama görmen lazım görüntüyü,sırf sahil olarak düşünme ..
Bizim burada 2.köprüye giden yol kenarı var yeşillik hata,hafta sonları piknik yapıyorlar mesela ..

ya cok üzüldüm derdınız buyuk kıyamam sıze yaaa
buraya gelin , sahılden gidelim dıyebılecegınız ; sahıl olusturabılecek degıl denız deremız bıle yok
mesire alanı falan dersenız onlarda yok , parsel parsel peşkeş çekiliyor..
ne guzel sahildi , pıknıktı vs gbı dertlerınız olmayacak...
çıkın cıkın gelin , ankaraya gelin

bılırım hanımım istanbulu,
1-2 ayda bır gelırım..

denız kenarı demişken yazlıgın orda bıle yapıyolar , kızım busene tutturdu denize gderken mangalıda
göturelım dıye
istanbul yapmıs cokmu :)
sahıl falan neysede ,
şu göbeklerde yada köprü altlarında yapılan piknikleriniz cok yaratıcı ya

Yazlıkta anlarımama onuda evinin bahçesinde yapsınlar yani,deniz kenarında hoş olmaz elbette..
Bahsettiğim yerler aynen öyleydi,ha birde salıncak kuranıda var..

Yazlıkta anlarımama onuda evinin bahçesinde yapsınlar yani,deniz kenarında hoş olmaz elbette..
Bahsettiğim yerler aynen öyleydi,ha birde salıncak kuranıda var..
yok herkesın evı mustakıl bahcelı mıss gbı , manyaklar mangalını alıp sahıle .
ben bıkınımle denızdeyım adam pıjamalarıyla arkamda mangal yapmıs yıyor.

ooo ne bulsan giyiyorlar elbise çiçekli, don, kadınlar beyaz sutyen. basma etek araba lastikleri rezillik yani .. denize bile düzgün girmiyorlar ve bunun paraylada ilgisi çok görgüsüzlük ve pis yaşama isteği

Ney birde pijamalarıylamı yok artık yani
bunu yapanlar normal yazlıkcılar degıl tabıkı..
adam evını almıs fıstık gbı , parası var miss gbi.
denızle alakası yok ama. parası var denız kıyafetı almayuklardan.. dengeler cok şaşmış durumda bılemedım..

Bende yazlıkçılar yapıyor zannettim..
Alt tarafı şort alacan yani,o ete bir dğnya para veriyorsunda şorta mı paran yok yani.
Gerçi amcada rahat olsun diye gaffur pijaması giymiştir..

Ben şalvarla ve gelişi güzel kıyafetlerle girene sinir olıyorum , demek ki kadının kendine saygısı yok bir düzgün kıyafet alamıyor o kadar ezik , çocuklarıda buna göz yumuyor anne bu kıyafetle girme diyemiyorlar veya annelerine bir deniz kıyafet alacak kültürleri yok
ooo ne bulsan giyiyorlar elbise çiçekli, don, kadınlar beyaz sutyen. basma etek araba lastikleri rezillik yani .. denize bile düzgün girmiyorlar ve bunun paraylada ilgisi çok görgüsüzlük ve pis yaşama isteği

Haklısın da,sonuçta annesi baldır bacak gözükmes,n diye annesinin elbise giymesine göz yumuyor bazılarıda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…