İBB’nin Caddebostan sahiline koyduğu turnikeler ‘patlatıldı': Kıyılar hepimizin!

haşema alacak paraları yok deniz kültürü yok adam hanımına ayakkabı alacak parası yok terlikle geziyor kadınlar giy bir bir şalvar tşört altından sütyen ,
denizde bunlar sinemayı izler gibi daha çok ilgi çekiyorlar , ve çok bağrışıyorlar ve oynaşıyorlar erkekle yakınlaşıyorlar

hiçbir kültür yok ama inatla denize giriyorlar caddebostan sahilinde ben çok görüyordum
çingenelerden çok vardı sanki denize yıkanmak için giriyorlar çok çirkin bi görüntü
bu vatandaşı aşağılamak gibi görülmesin gerçekten çok çirkin bi görüntü.

Ya aslında şöyle de düşünüyorum deniz sadece mayo, bikini, haşema giyenlerin girme hakkına sahip olduğu bir yer olmamalı. Şimdi eşine mayo giydirmeyen adam haşemada almıyorsa ne yapacak, girecek elbisesiyle, girsin, girecek külotoyla girsin diyemiycem bi yüzüm değişti şu an. Bence tamamen ücretsiz yerlerde olmalı onlarında hakkı denize girmek kadın belki ayda yılda bir girecek onun için özel bi giysi almayacaktır. Ha bu görüntüden hoşlanmayan paralı yerlere gider. Bilemedim benim de kafam karıştı

Çok şükür çoğu kapalıda denize işiyorlar diye girmiyor, onlarında zihniyeti bozuk ve takıntılı ama en azından kirli görüntü oluşturmuyorlar , ama kapalı olupta adabınlada , giyinip yakıştırıp girende var ona bakarsan devlet hastanesine yatış yapacak gecelikle gelende var ki çoğu 5 veya 4 çocuk doğurmuş ama bakım yok , üstünde giysi yok bu durumda kime kızmalı , çocuklara mı anneye mi ?
Ya aslında şöyle de düşünüyorum deniz sadece mayo, bikini, haşema giyenlerin girme hakkına sahip olduğu bir yer olmamalı. Şimdi eşine mayo giydirmeyen adam haşemada almıyorsa ne yapacak, girecek elbisesiyle, girsin, girecek külotoyla girsin diyemiycem bi yüzüm değişti şu an. Bence tamamen ücretsiz yerlerde olmalı onlarında hakkı denize girmek kadın belki ayda yılda bir girecek onun için özel bi giysi almayacaktır. Ha bu görüntüden hoşlanmayan paralı yerlere gider. Bilemedim benim de kafam karıştı

almayan odun kocalar vardır,burada her türlü var,tankiniden haşemoya,bikiniden basmayla girene dek,bazı haşemolularda çok modern,normal kıyafetleride,italyadan falan giyiniyor dersin o derece:KK8:

bir ülke düşünün asgari ücret değil, yoksulluk sınırı, açlık sınırının altında olsun ve anayasaya göre vatandaşların serbestçe ve hiçbir para ödemeden yararlanabileceği bir kıyıya giriş için para konulduğunda bu "kanunsuzluk" ama plaja donla giriyorlar, basma etekle giriyorlar diye savunulsun.
evet, kimse plaja donla, basma etekle girmesin.
insanların Temel Haklar Bildirgesine göre tatil yapmak "hak"larıdır. ve devlet vatandaşlarına barınma, beslenme, eğitim, sağlık gibi hizmetleri vermekle yükümlü olduğu gibi tatil yapıp dinlenecek asgari bir yaşam standardını da sağlamak zorunda.
eğer sağlayamıyor da o insan o plaja donla gelmek zorunda kalıyorsa bu vatandaşın değil, devletin ayıbıdır.
evet ben de donla yüzenlerle aynı plajda olmaktan hoşlanmıyorum, ben de para verip ücretli plajlara gitmeyi tercih ediyorum.
ama bırakalım, eğer bu devlet o asgari ücreti açlık sınırının üzerine çıkaramıyorsa insanlar donlarıyla da olsa denize girsinler.
onlar açlıktan ölmüyorsa, biz beyaz donlu adam görmekten hiç ölmeyiz.

Daha seksi iste
Ahahahaha:KK70: takiliyrum ya gecensene iki dangalak vardi yan bolumde boxerla gelmisler guvenliklere hemen uzaklastirma cezasi verdirdim :KK70:dedim azicik ote gitsinler pis abazalar bakisi bile sakat bu tiplerin
haşema alacak paraları yok deniz kültürü yok adam hanımına ayakkabı alacak parası yok terlikle geziyor kadınlar giy bir bir şalvar tşört altından sütyen ,
denizde bunlar sinemayı izler gibi daha çok ilgi çekiyorlar , ve çok bağrışıyorlar ve oynaşıyorlar erkekle yakınlaşıyorlar
Tobeeee:KK53:kiz ben hic oynasanini gormedim oynasma okayi daha cok akdeniz ege kiyilarinda oluyor ben hic denk gelmedim ist da

valla külotla girenden bende hoşlanmam. birde yapışıyor ıslanınca. manzarayı düşünün. .)

mayo giymeyi zorunlu kılarlarsa olur. o para çok. 20 lira nerdeyse. bir aile 4 kişiyse hesaplayın. ha giren illa şezlong kuullanmak zorunda değil. atar havlluyu kuma, oturur kapıda bir görevli olur. külot, elbise ,iç çamaşırıyla gireni uyarır. . mayo o kadar pahalıda değil. pazarlarda bile ucuz. görüyoorum.

ayrıca, hayatta o denize girmem. pis ya.. nasıl girilir ona. antalyadan sonra mümkün değil

Denizi bilmem ama yasak ya da turnike koyacaklarsa maltepe ve kartal sahildeki mangalcılara koysunlar ya :/

Denizi bilmem ama yasak ya da turnike koyacaklarsa maltepe ve kartal sahildeki mangalcılara koysunlar ya :/
orası feci. dumandan yürüyemiyorsun. en kötüsü. arabayı resmen çift sıra park etmeleri pazar günü o yolldan arabayla geçerken mahvoluyorsun. trafik poliside yok. caddeyi yok ediyor arabalar resmen

orası feci. dumandan yürüyemiyorsun. en kötüsü. arabayı resmen çift sıra park etmeleri pazar günü o yolldan arabayla geçerken mahvoluyorsun. trafik poliside yok. caddeyi yok ediyor arabalar resmen

Aynen ya mesire alanı gibi kullanıyorlar sahili, dumandan göz gözü görmüyor. Mangaldan soğudum yemin ederim :/

aslında mangalı yasaklamak lazım. is duman kokuyor orası. boğuluyorsun resmen

Aynen mangalı yasaklarsan zaten yolu tek şeride indiren iki sıra araba trafiği de olmaz. İnsanlar gelsin piknik yapsın, sahilde otursun, yürüsün ama mangal rezalet ya.

Sahilde mangal olutmu hiç,tamamen göz kirliliği yani..

Sadece göz değil koku kirliliği. Bildiğin yoğun bir duman ve yanık tavuk kokusu hakim oluyor tüm sahile, yürümeyi bırak camı açamıyorsun.

Aynen mangalı yasaklarsan zaten yolu tek şeride indiren iki sıra araba trafiği de olmaz. İnsanlar gelsin piknik yapsın, sahilde otursun, yürüsün ama mangal rezalet ya.

Sadece göz değil koku kirliliği. Bildiğin yoğun bir duman ve yanık tavuk kokusu hakim oluyor tüm sahile, yürümeyi bırak camı açamıyorsun.

Koku zaten felaket,kesin yasaklanması lazım bunların,sahilde yürüyüş yapmak istersen bile o görüntüleri görüyorsun maalesef..Belediye yasaklayacak bunu..

zaten biz arabayla geçerken camları kapatıyoruz. o derece feci.)

X