- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
berbat bir manzara her yer duman yetmiyor donlarıyla denize girmeler elbiseleriyle girmeler..ve keleşim inan ben yok para sıkıntısıymış filan inanmam bizim insanlarımızda var bir görgüsüzlük.. hiç kimsede kusura bakmasın.. parayla alakalı değil tamamen kendini yetiştirememe..Sahilde mangal olurmu hiç yani,git mesire yerlerine değilmi..
evet canım geçen pazardan aldım oğluma şort vede kendimede..ama hayır bazıları müstesna sahildeki insanlarımız hani bir deyim var onu yazacam olmiyacak işteee..ya inan pazarda bir mayo erkek mayosu,külottan daha ucuz. al bir tane. yok illa gösterecek oralarını:)
berbat bir manzara her yer duman yetmiyor donlarıyla denize girmeler elbiseleriyle girmeler..ve keleşim inan ben yok para sıkıntısıymış filan inanmam bizim insanlarımızda var bir görgüsüzlük.. hiç kimsede kusura bakmasın.. parayla alakalı değil tamamen kendini yetiştirememe..
evet kültürleri yok canımm . o kadar güzel ve uygun deniz giysileri varki ve her kese hitab eden modeller..Ben şalvarla ve gelişi güzel kıyafetlerle girene sinir olıyorum , demek ki kadının kendine saygısı yok bir düzgün kıyafet alamıyor o kadar ezik , çocuklarıda buna göz yumuyor anne bu kıyafetle girme diyemiyorlar veya annelerine bir deniz kıyafet alacak kültürleri yok
kızmayın ama böyle insanlardan valla midem bulanıyor.. ve aynı ortamdada bulunmak istemiyorumm..Don olayı baştan rezalet zaten,teşhir diyorum buna ..
Hadi gidiyorsun plaja hiç mi görmiyorsun insanlar mayolu denize giriyor..
Biraz eğit demi kendini..
kızmayın ama böyle insanlardan valla midem bulanıyor.. ve aynı ortamdada bulunmak istemiyorumm..
o olay hepten komik bir durum baldır bacak gözükmesin diye elbiseyle izin ver hiç yakışmayan bir tablo..Haklısın da,sonuçta annesi baldır bacak gözükmes,n diye annesinin elbise giymesine göz yumuyor bazılarıda..
o olay hepten komik bir durum baldır bacak gözükmesin diye elbiseyle izin ver hiç yakışmayan bir tablo..
o elbise birde deniz için yapılmamış. farkında değiller daha dikkat çektiklerin. ıslandığı an vücuda yapışıyor ve manzara daha feci oluyoro olay hepten komik bir durum baldır bacak gözükmesin diye elbiseyle izin ver hiç yakışmayan bir tablo..