Iade mi etmeli miyim ?

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.496
63
41
Bu Yüzüğü internetten aldım ama olmamış mı sizce iade etmeli miyim ?

Eklentiler

• image.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 528
Ben tek taş çok severim, büyük taştan ziyade zarif duranını beğendiğim için sizin yüzüğünüzü de beğendim. Eğer içinize sindiyse iade etmeyin derim, zarif durmuş :)
Teşekkür ederim :) bana da Taşı çok küçük gibi geldi belli olmuyor gibi sanki

Güvenilir bir siteden aldım iade hakkım var 15 gun içinde onda sorun yok ama sanki guzel durmamış elimde değil mi

Ben ortalama bu karatta 5 taşı takıyorum mesela, çokta seviyorum. Kimin beğendiğinden ziyade sizin beğenmeniz mühim olan. Bence iyi düşünün :)
Aslında evet bestasta özellikle çok büyük olanlar kaba duruyor bu karat daha zarif sanki

Güvenilir bir siteden aldım iade hakkım var 15 gun içinde onda sorun yok ama sanki guzel durmamış elimde değil mi
Kötü değil aslında. Yani bu biraz zevk meselesi tabi. Ama bana soracak olursanız iadenizi yaptırın, kuyumcuda takıp deneyin. İçinize sinip sinmediğine karar verdikten sonra ödemenizi yaparsınız. Bence bir şey kaybetmiş olmazsınız. Tabi ki siz bilirsiniz :)

Ben pek begenmedim.
Bence de iade yapıp gidip bir yerde deneyerek almalisin

Haklısınız çok tesekkür ederim :)

ınternetden asla altın almayın
sertıfkasını bır kuyumcuya sordurun pırlanta tozundan ust katman olusturulup pırlanta dıye satılıyor pırlantadakı taklıtı kuyumcular bıle zor fark edıyor kuyumcu torunu ve yegenı olarak dıyorum ısın cok ıcındeyım haşır nesırım
bu 900 tl lık bır pırlanta degıl...

bence ıade edın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…