• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iade mi etmeli miyim ?

ınternetden asla altın almayın
sertıfkasını bır kuyumcuya sordurun pırlanta tozundan ust katman olusturulup pırlanta dıye satılıyor pırlantadakı taklıtı kuyumcular bıle zor fark edıyor kuyumcu torunu ve yegenı olarak dıyorum ısın cok ıcındeyım haşır nesırım
bu 900 tl lık bır pırlanta degıl...

bence ıade edın
Bana da öyle gibi geldi karatı çok düşük pırlanta tozu ya da Çöp tas diye düşündüm acaba pırlanta yerine altın mı alsam

Bana da öyle gibi geldi karatı çok düşük pırlanta tozu ya da Çöp tas diye düşündüm acaba pırlanta yerine altın mı alsam
ben olsam dırek ıade eder hesabıma odeme ıade edılınce de en yakın kuyumcuya gıder bır goz atardım cicilere :)

Hiç yakışmamış
Ayrıca 900 tl çok fazla o yüzük için
Bundan daha güzelleri var 450 500 TL yani

Altın almak pırlantaya göre daha mı Avantajlı peki :)
kesınlıkle evet...

sımdı pırlantanın yerı ayrıdır ama sahsen ben pırlantayı hıc sevmem cok guzel tek taşlar var ... dunyanın parasına satılan pırlantaların cogu ıyı ıscılıklı sıkıstırılmıs pırlanta tozu. normalde pırlantanın ıcınde o pırlantayı cıkaran sırketın ımzası ve sertıfkası olur... yanı dıyecegım o kı dunyanın parasını verıp pırlanta adı altında pırlanta tozu alacagıma altın almayı tercıh ederım

pırlanta satılmaz saklanmaz kımsenın bır ısıne yaramaz degerlı taş takı

fakat altın durdugu kar taktıgın kar herzaman kar eden bırsey

kesınlıkle evet...

sımdı pırlantanın yerı ayrıdır ama sahsen ben pırlantayı hıc sevmem cok guzel tek taşlar var ... dunyanın parasına satılan pırlantaların cogu ıyı ıscılıklı sıkıstırılmıs pırlanta tozu. normalde pırlantanın ıcınde o pırlantayı cıkaran sırketın ımzası ve sertıfkası olur... yanı dıyecegım o kı dunyanın parasını verıp pırlanta adı altında pırlanta tozu alacagıma altın almayı tercıh ederım

pırlanta satılmaz saklanmaz kımsenın bır ısıne yaramaz degerlı taş takı

fakat altın durdugu kar taktıgın kar herzaman kar eden bırsey
Kuyumcu bulmuşken sorayım :))
Mesela altın tektaş alsam birkaç sene sonra sıkılıp bozdurmaya katar verdim diyelim zarar eder miyim çok ?
Pırlantayı zaten bozmuyorlar bile

Kuyumcu bulmuşken sorayım :))
Mesela altın tektaş alsam birkaç sene sonra sıkılıp bozdurmaya katar verdim diyelim zarar eder miyim çok ?
Pırlantayı zaten bozmuyorlar bile
taslı tuslu ıscılıklı olunca kesınlıkle zarar edersın
tek tas da alsan pırlanta da, satmamak uzere almalısın

Hiç olmamış keşke verdiğin parayı gösteren bişe alsan.. kusura bakma resmde gördüğüm kadarıyla pazardan almış gbi duruyo :süslü:

Ben olsam iri tasli bi swarovski alirdim. 900 tl verip buyutecle zor gorulen bir yuzuk almazdim.

Gayet hoş durmuş. Ancak içinizdr şüphe varsa kapalı çarşıya gidip yakından bakmanızı tavsiye ederim bir çok markanın aksine imalathaneden aldığınız için çok çok daha ucuza pırlanta bulabiliyosunuz. Eper gitme imkanınız yoksa çeşitli sitelerdr kapalıçarşı esnaflarının iletişim bilgileri var whatsapo üzerinden haberleşip satın alan kişileri biliyorum. Baktınız kafanıza uyan başka model var bunu iade edersiniz M Madamgonca

Bir de bu seçtiğiniz yüzük etrafındaki çerçeve ile olduğundan büyük gözükmesi amaçlananlardan. Piyasada görüyoruz mesela aslen 0,10 caratlık bir taştır ama bu efekt ile 0,40 carat görünümlü diye satılır. Bana sorarsanız aynı boyda taş badem kesim bir efektle daha zarif ve güzel duracaktır. Değiştirmek isterseniz bu kesime de bakmanızı öneririm

Back
X