- Konu Sahibi Madamgonca
-
Bana da öyle gibi geldi karatı çok düşük pırlanta tozu ya da Çöp tas diye düşündüm acaba pırlanta yerine altın mı alsamınternetden asla altın almayın
sertıfkasını bır kuyumcuya sordurun pırlanta tozundan ust katman olusturulup pırlanta dıye satılıyor pırlantadakı taklıtı kuyumcular bıle zor fark edıyor kuyumcu torunu ve yegenı olarak dıyorum ısın cok ıcındeyım haşır nesırım
bu 900 tl lık bır pırlanta degıl...
bence ıade edın
O zaman ne yapıcaz iade yapicaz gelsin yenisiEvet işte ondan içime sinmedi
Yok gelmesin bu sefer biz gidip alalım :))O zaman ne yapıcaz iade yapicaz gelsin yenisi
O da olurYok gelmesin bu sefer biz gidip alalım :))
ben olsam dırek ıade eder hesabıma odeme ıade edılınce de en yakın kuyumcuya gıder bır goz atardım cicilere :)Bana da öyle gibi geldi karatı çok düşük pırlanta tozu ya da Çöp tas diye düşündüm acaba pırlanta yerine altın mı alsam
Salaklığıma geldi işteNeden internetten aldınız? 900 e bulabilirdiniz hem deneyip görmüş olurdunuz..
Altın almak pırlantaya göre daha mı Avantajlı peki :)ben olsam dırek ıade eder hesabıma odeme ıade edılınce de en yakın kuyumcuya gıder bır goz atardım cicilere :)
kesınlıkle evet...Altın almak pırlantaya göre daha mı Avantajlı peki :)
Kuyumcu bulmuşken sorayım :))kesınlıkle evet...
sımdı pırlantanın yerı ayrıdır ama sahsen ben pırlantayı hıc sevmem cok guzel tek taşlar var ... dunyanın parasına satılan pırlantaların cogu ıyı ıscılıklı sıkıstırılmıs pırlanta tozu. normalde pırlantanın ıcınde o pırlantayı cıkaran sırketın ımzası ve sertıfkası olur... yanı dıyecegım o kı dunyanın parasını verıp pırlanta adı altında pırlanta tozu alacagıma altın almayı tercıh ederım
pırlanta satılmaz saklanmaz kımsenın bır ısıne yaramaz degerlı taş takı
fakat altın durdugu kar taktıgın kar herzaman kar eden bırsey
taslı tuslu ıscılıklı olunca kesınlıkle zarar edersınKuyumcu bulmuşken sorayım :))
Mesela altın tektaş alsam birkaç sene sonra sıkılıp bozdurmaya katar verdim diyelim zarar eder miyim çok ?
Pırlantayı zaten bozmuyorlar bile
Tek tas yuzuk iste,neden elinizde guzel durmasin ki gayet hos bence. Ama siz begenmediyseniz olmaz tabiiElimde guzel durmadığını düşündüm sizce de öyle değil mi dürüst yorum yapın kırılmam
swaroski nereden alabılırım ?Ben olsam iri tasli bi swarovski alirdim. 900 tl verip buyutecle zor gorulen bir yuzuk almazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?