I phone kullananların yorumu?

cosmobird

tomorrow will be another day
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
788
41
118
evet arkadaşlar I phone kullananların yorumunu alabilir miyim ? şarjından çok şikayet duydum ben ama ? telefon alacağımda sizlerin yorumu önemli şimdidem teşekkürler

Iphone candır ❤️❤️ şarjı da kısıyorsun parlaklığı dayanıyor tüm gün sonra o karanlık ekrana alışıyorsun zaten. Tek tavsiyem alırsan eğer şarjı bitmeden şarja takma tak çıkar yapma daha uzun dayanıyor ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iphone 4 kullaniyorum
Sarjda hiç bir sorun olmadı 2bucuk sene sonra sarjim %15 %20 olunca kapanıyordu bi kac ay daha idare ettim artık sarj yarım saat dayanıyordu
Ee tabi iki senelik telefon hiç elimden düşmedi 7/24 :) bide sarj %100 olmadan sarjdan cıkarıyordum onunda zararı cok oldu ona dikkat etmek lazım. Telefonumun pilini değiştırdım eskisi gibi şimdi gene 7/24 elimde ve sabahtan akşama kadar sarj bitmiyor. Alıcaksan al yani kullanması kolay :) (amma uzattım)

Ohepsiyahgiyer

İphone bağımlılık yapar :)) iphone kullanırsan başka tlf kullanamazsın.
Pek özelliği yok. Mesela bluetooth la bişi gönderemiyon iphondan iphona olacak. İstediğin şarkıyı zil sesi yapamıyon :)
Ama şarj her tlf gibi 1 gün gidiyo. Nete girersen oynarsan biter tabiki.

Benimde orda çok hatam var işte o yuzden bi kere bozuldu
Sen telefonun sarji bittikten sonramı sarja takıyosun yoksa %1 %2 oluncamı ?

Ohepsiyahgiyer

Benimde orda çok hatam var işte o yuzden bi kere bozuldu
Sen telefonun sarji bittikten sonramı sarja takıyosun yoksa %1 %2 oluncamı ?

Ohepsiyahgiyer

Genelde tak çıkar kullanıyorum 😁 o yüzden şarjım herkese göre daha az dayanıyor ama 2 yıl oldu tamir görmedi daha ki sağlamlığı duvarla test edildi samsung istiyorum bnde ama bundanda vaz geçemiyorum keşke 2 side olsa.. Sadece şarj dersen derdin samsung al ama dersen ki kullanım sağlamlık ıphne al derim

Kız onuda aldım denedim dedim iphonem olmazssa bunu kullanırım. Samsung galaxy trend aldım
Kullanması iphoneye göre daha zor evet sarj iyi ama iphone gerçekten bam başka iphone tamirden geldikten sonra aldım küçük kardeşime verdim kurtuldum.

Ohepsiyahgiyer

Bildiğinden şaşmıycan bacım 👍

nokianın zamanındaki popüler modelleri ve son olarak samsung note 2 kullandım
iphone alanlara şaşardım sadece hava atmak bakımından diye düşünürdüm ama değilmiş
gayet şık, ince, donmayan, akmayan, kokmayan bir telefon
daimi telefonumla oyun oynayan bir çocuğum var akşamdan akşama şarja takıyorum
belki sadece kendim kullansam şarjım daha uzun gidecek
her türlü müziği vs indiremiyorsun veya müzikten zil sesi yapamıyorsun demiş
yapıyorsun nette bir sürü videoları v.s. var
fekat alırken 16 gb değil 32 gb lazım
çünkü normalde androitte 500 mb olan bir film iphone yüklenince 1 gb oluyor
kamera efekleri v.s. yetersiz gibi gelmişti bana ilk seferde fakat ufak çaplı program yüklenince gayet profesyonelleşiyor makina
16 gb lık versiyon var bende full doluydu buna rağmen yarısı bile dolu olmayan note 2 gibi kasmadı hiç

Aynen hafızada 16 almayın, benim gibi pişman olmayın derim 32 şart

daha önceden galaxy mega kullanıyordum ancak çok büyük olduğu için 7ay dayanabildim şimdi ıphone 5s kulllanıyorum gayet rahat sarjıda megaya göre çok daha iyii

Kesinlikle iphone.. Etrafımda android kullananların hepsi virüs problemi yaşıyor. Ama iphone kullanan kimseden telefona virüs girdi yacaşladı dondu gibi şikayetler duymadım. Jailbreak programını yüklerseniz menü de yazı tipinde renginde temada zil sesinde ve daha bir sürü şeyde degişiklik yapabiliyorsunuZ. Hatta müzik bile indirebiliyorsunuz. Samsunglarda uygulama yüklediniz diyelim begenmeyip sildiginizde çerezler telde kalıyo bunlar biriktikçe telde yavaşlama yapıyor. Ancak iphone da istedigiz kadaar uygulama yükleyin silin farkeden bir şey olmuyor. Bluetooth yok diye şikayet edenler oluyor zaten bluetooth iyi bişey degil actığınız anda telefon tüm tehditlere acık hale geliyor. Diceksiniz ki niye bu kadar ballandırıyosunn sen iphone nun sahibimisin. Ben de telefon alırken cok kararsız kaldım nerdeyse üç ay araştırdımm o yüzden kararsız kalan arkadaşlara fikir vermek istedim. Son olarak şarj konusunda da ne kadar kullanırsan o kadar az gider sarjı yani telefonu da kullanma için alıyoruz dimi:) bence şarj konusu tüm akıllı telefonlarda aynı. Bir de samsung da zamanla batarya şişmesi oluyormuş yakınımda 3 kişide oldu servise gönderdiler bwtaryalarını degiştirdiler

I phone kolay ve pratik.İnternete sık giriyorsan ve çok kullanıyorsan şarjın bitiyor tabi ki ama zaten yarım saatte doluyor yine.Ben memnunum çok şükür

evet arkadaşlar I phone kullananların yorumunu alabilir miyim ? şarjından çok şikayet duydum ben ama ? telefon alacağımda sizlerin yorumu önemli şimdidem teşekkürler

5c alma ben pek memnun kalmadim. genel olarak iphone tavsiye ederim

Gule gule kullan dikkat et dusurme yere :)))

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

kızlar ıphone almayı düşünüyorum fakat 2.el alıcam fazla para veremiyorum ıphone 4 mü yoksa 4smi alsammm ikisinin arasındaki fark ne siz hangisini kullanıyosunuz memnunmusunuz birde 2.el almakla doğrumu yapıyorumm ???:26:

ben 4 kullaniyordum 5c den once 4 ile 4s arasinda fazla fark yok ama hizli oldugu icin 4s al derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…