Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iphone candır ❤️❤️ şarjı da kısıyorsun parlaklığı dayanıyor tüm gün sonra o karanlık ekrana alışıyorsun zaten. Tek tavsiyem alırsan eğer şarjı bitmeden şarja takma tak çıkar yapma daha uzun dayanıyor ..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde orda çok hatam var işte o yuzden bi kere bozuldu
Sen telefonun sarji bittikten sonramı sarja takıyosun yoksa %1 %2 oluncamı ?
Ohepsiyahgiyer
Genelde tak çıkar kullanıyorum 😁 o yüzden şarjım herkese göre daha az dayanıyor ama 2 yıl oldu tamir görmedi daha ki sağlamlığı duvarla test edildi samsung istiyorum bnde ama bundanda vaz geçemiyorum keşke 2 side olsa.. Sadece şarj dersen derdin samsung al ama dersen ki kullanım sağlamlık ıphne al derim
Kız onuda aldım denedim dedim iphonem olmazssa bunu kullanırım. Samsung galaxy trend aldım
Kullanması iphoneye göre daha zor evet sarj iyi ama iphone gerçekten bam başkaiphone tamirden geldikten sonra aldım küçük kardeşime verdim kurtuldum.
Ohepsiyahgiyer
Bildiğinden şaşmıycan bacım 👍
evet arkadaşlar I phone kullananların yorumunu alabilir miyim ? şarjından çok şikayet duydum ben ama ? telefon alacağımda sizlerin yorumu önemli şimdidem teşekkürler![]()
5c alma ben pek memnun kalmadim. genel olarak iphone tavsiye ederim
aldım bile 5s çok memnunum sağol :)
Gule gule kullan dikkat et dusurme yere :)))
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
kızlar ıphone almayı düşünüyorum fakat 2.el alıcam fazla para veremiyorum ıphone 4 mü yoksa 4smi alsammm ikisinin arasındaki fark ne siz hangisini kullanıyosunuz memnunmusunuz birde 2.el almakla doğrumu yapıyorumm ???:26: