I like you seni seviyorum mu demek senden hoşlanıyorum mu?

Like beğenmek hoşlanmak manasına gelir
I like to swim dedim mesela ozaman o sporu sevmek manasına gelir ama bi insanı sevmek anlamında like değil love kullanılır

ı like you seni seviyorum mu demek senden hoşlanıyorum mu?
I like you'yu senden hoşlanıyorum, seni tanımak istiyorum gibi düşün...nasıl dediği önemli aslında. Sen uzun süredir tanıdığın birine aşkını itiraf ettiysen, o da sadece I like you dediyse, olmaz sanki bu iş.
Ama normal çiftler arasında "love" zaten büyük bir kelime. Aylarca çıkan insanlar bile birbirine I love you demiyebiliyor. Like zamanla love a dönüşüyor. Yani çok az tanıdığın bir Amerikalı mesela, sana I love you diye atladıysa, asıl onun altında bir bit yeniği ara derim.

"I like you" ikili ilişkiler için kullanılmıyor, daha çok arkadaşlık içinde geçer. Yani I like you, ümit verecek bir sevgi cümlesi değil özetle.

"I like you" ikili ilişkiler için kullanılmıyor, daha çok arkadaşlık içinde geçer. Yani I like you, ümit verecek bir sevgi cümlesi değil özetle.
evet bana amerikalı bir kız arkadaş i like you diyor habire
seni severim manasında kullanıyor

i like you aşk anlamında değil. hani arkadaşlar arasında "sevdim seni" ya da "çok kafasın tuttum seni" gibi bir anlamı var. aşk anlamında olan i love you zaten. like aşk anlamımnda yada hoşlanmak anlamında değil. arkadaşlık olarak düşün.

seni seviyorum demek değil
i like your way of thinking. duşnce tarzını beğenıyorum demek.
i like this dress on you. bu elbiseyı senin ustune beğendım. yani. like sadece kişi için kullanılmıyor
i like u. senden holanıyorum

yeni tanıştığın biri sana i love you derse koşarak kaçarsın
like senden hoşlanıyorum anlamına gelebilir
tabi aranızdaki ilişkinin seviyesine bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…