- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
- Konu Sahibi FallenAngel
- #1.421
Hayırlı cumalar herkese.. Bu günkü arkadaşlar için 100/100 okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KUZUM son kişi catlakb içinde okuyalım liste bugun bitsin sana zahmetHayırlı cumalar herkese.. Bu günkü arkadaşlar için 100/100 okudum
Bi kişi mi kalmış hiç dikkat etmedim tamam sen okudu say ben 1-2 saat içinde okucamKUZUM son kişi catlakb içinde okuyalım liste bugun bitsin sana zahmet
kuzum bugun karar vericem sizlerle birlikte150 okudum abla. Pazartesi hangi duaya geçeceğiz?
tamam kuzucumBi kişi mi kalmış hiç dikkat etmedim tamam sen okudu say ben 1-2 saat içinde okucam
tamam kuzummmm sen dün kaç okudunFallenAngel 150 okudum son 3 arkadaş için.
ahaa bak iyi hatırlattın kuzum. Ben her gün 21 kere "Kem tereku min cennatin ve uyun" ayetini okuyordum bugün unuttum. Bizim adam pambık gibi şimdibugün için 150... kuzum eşlerle muhabbet için okuyalım bir defalık.esma okuyalım hem çabuk biter günde 5 arkadaşa okunup yaklaşık 2 haftada bitiriz...
ayet mi bu whiteahaa bak iyi hatırlattın kuzum. Ben her gün 21 kere "Kem tereku min cennatin ve uyun" ayetini okuyordum bugün unuttum. Bizim adam pambık gibi şimdi
bekarlar içinde faydalı olur mu ki gelecege yatırımbugün için 150... kuzum eşlerle muhabbet için okuyalım bir defalık.esma okuyalım hem çabuk biter günde 5 arkadaşa okunup yaklaşık 2 haftada bitiriz...
Duhan Suresinin ayeti. Muhabbet ve geçim için okunuyor. Allaha şükür eşimle problemimiz yoktu ama eşim çok agresiftir, hemen parlar. Şimdi bana gık diyemiyor; ne dersem yapıyorayet mi bu white
Valla bilmiyorum ki canım ya. Bence sen bi köşeye not et bu ayeti lazım olur ilerde :))bekarlar içinde faydalı olur mu ki gelecege yatırım
evlilik düşünüyorsan 21 taha süresibekarlar içinde faydalı olur mu ki gelecege yatırım
tmm not alayım ben bunu günlük 21 tane okuyayım inş.tşkDuhan Suresinin ayeti. Muhabbet ve geçim için okunuyor. Allaha şükür eşimle problemimiz yoktu ama eşim çok agresiftir, hemen parlar. Şimdi bana gık diyemiyor; ne dersem yapıyor
Kesinlikle...evlilik düşünüyorsan 21 taha süresi
mantıklı evet lazım olur şimdiden bilmek lazımValla bilmiyorum ki canım ya. Bence sen bi köşeye not et bu ayeti lazım olur ilerde :))
anam böyle bişi de mi varmış Duhan süresini o kadar okurum ama bilmiyorum işte . peki ben bunu nişanlım içn okusam bizimki de biraz agresif ama ne zamandır mülayim hakkını yememek lazım olur muahaa bak iyi hatırlattın kuzum. Ben her gün 21 kere "Kem tereku min cennatin ve uyun" ayetini okuyordum bugün unuttum. Bizim adam pambık gibi şimdi