- Konu Sahibi FallenAngel
- #1.181
Nispet mi yapıyon dalarım sanahafta sonu 800 adet okudum bennn
:)) hastayken okuyamadıklarımdıa okudum :))))
Allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nispet mi yapıyon dalarım sanahafta sonu 800 adet okudum bennn
:)) hastayken okuyamadıklarımdıa okudum :))))
canım falcılara gitme sakın. Ettiğin dualar ibadetler kabul olunmaz. Geleceği ancak Rabbim görür. Falicya gidene kadar Allah rızası için istihareye yat.merhaba kızlar bende bu topiğe yeni geldim fal topiğinden artık kendime hakim olamadığım için derdime çare oluckmış gibi hergün falcıya gitmeye başladım inanacım çok şükür sonsuz herşey rabbimden benide aranıza alın benim içinde sizin içinde dua edelim
Bol bol İnşirah Suresi oku canım. Falcılara gitmekten için darlanıyordur.o kadar çaresizimki ne yapıcağımı şaşırdım sürekli dua ediyorum ama bazen bunalıyorum ve saçmalıyorum inanın çok zor durumdayım hayattan vazgeçmeyi bile düşünür hale geldim
seni kim terk ederse terketsin terketmeyen Rabbin var . al abdestini ser seccadeni kıl namazını çek teşbihini bi bakmışsın dert dediklerin senin sınavın olmuş olsuno kadar çaresizimki ne yapıcağımı şaşırdım sürekli dua ediyorum ama bazen bunalıyorum ve saçmalıyorum inanın çok zor durumdayım hayattan vazgeçmeyi bile düşünür hale geldim
canım 45 gün ne ki? ben bazı şeyler için 10 yıldır dua ediyorum; çocuğum olmuyor ona da 2 yıldır dua ediyorum. Ama asla isyan etmiyorum. İsyan şeytanın vesvesesidir. Belki duasını ettiğin şey senin için hayırlı olmayabilir. Rabbim neylerse güzel eyler, bunu asla unutma.. Ben eskiden ettiğim ve kabul olunmayan dualarım için şu an iyi ki kabul olunmamış; hayırlı değilmiş demek ki diyorum..İnsanız, aciz beynimizle ancak yıllar sonra idrak edebiliyoruz bazı şeyleri. Asla isyan etmenamazımı kılıyorum geceleri dualarımı ediyorum ama 45 gün oldu sonra isyan edip niye dualarım kabul olmuyo diyorum biliyorumki rabbim duamı kabul ediyor kabul etmeyeceği duayı ett,irmez rabbim buda benim sınavım imtihanım b,iliyorum ama çok çaresizim
yorum yapmak istemiyorum Rabbim yardımcın olsun canımevlenmek üzereyken 3 yıldır nişanlı olduğum insan tarafından sebep bile belirtilemden terk edildim ve benim kızım bu nişanlı oldugum insanı babası olarak saydı ve sevdi onun yanında büyüdü sayılır şimdi babam beni neden bıraktı diye sürekli ağlıyor vercek cevabım bile yok
belki onun senin hayatında olması hataydı . Hakkında hayırlısı için dua etmen en güzeli geri gelmesi için değil canım benimdua edin benim için rabbim hatasını anlamasını sağlasın beni çok mahcup etti aileme
merhaba kızlar bende bu topiğe yeni geldim fal topiğinden artık kendime hakim olamadığım için derdime çare oluckmış gibi hergün falcıya gitmeye başladım inanacım çok şükür sonsuz herşey rabbimden benide aranıza alın benim içinde sizin içinde dua edelim
o kadar çaresizimki ne yapıcağımı şaşırdım sürekli dua ediyorum ama bazen bunalıyorum ve saçmalıyorum inanın çok zor durumdayım hayattan vazgeçmeyi bile düşünür hale geldim
ben 15 senedir sınav oluyorum hayat demek maaalesef sınav demek..namazımı kılıyorum geceleri dualarımı ediyorum ama 45 gün oldu sonra isyan edip niye dualarım kabul olmuyo diyorum biliyorumki rabbim duamı kabul ediyor kabul etmeyeceği duayı ett,irmez rabbim buda benim sınavım imtihanım b,iliyorum ama çok çaresizim
hakkında hayırlısı neyse rabbim onu getirsin canım önüne....dua edin benim için rabbim hatasını anlamasını sağlasın beni çok mahcup etti aileme