- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
- 598
- Konu Sahibi FallenAngel
-
Canım tiroidimde nodül çıktı. Bir kaç aydır takip ediliyor büyüyüp büyümemesi. Yarın UGS ye gireceğim.100 okudum.BenIpek Allah kalbine ferahlık versin. Ciddi bişey değildir inşallah
Hadi yaaa büyümemiştir inşallah. Haberdar edermisin benide sonuçtan. Allah korusunCanım tiroidimde nodül çıktı. Bir kaç aydır takip ediliyor büyüyüp büyümemesi. Yarın UGS ye gireceğim.
İnşallah büyümemiştir.
Büyürse kötü huylu olma ihtimali gündeme geliyor.
FallenAngel yarın dr kontrolüm var nodülüm için. Az da beni dualarınıza katın çok gerginim.
büyümemeiştir Allahın izni ile meleğim...Canım tiroidimde nodül çıktı. Bir kaç aydır takip ediliyor büyüyüp büyümemesi. Yarın UGS ye gireceğim.
İnşallah büyümemiştir.
Büyürse kötü huylu olma ihtimali gündeme geliyor.
aminnnnnnnnnnnn rabbim razı olsun cansummAusencia için 200 adet okudum Rabbim Ya şafii ismiyle şifa versin , kendisine ve yanında olan herkese güç kuvvet versin Rabbim verdiği derdin dermanını da nasip etsin her konuda Allah yar ve yardımcınız olsun canım benim.
Yagmurun_kizi için de aynı şekilde 200 adet okudum Rabbim eşini ve tüm asker ve polisimizi korusun ülkemizi bölmeye çalışan yarım akıllı kişileri Ya kahhar ismiyle kahretsin inşallah. Eşiyle arasının her zaman iyi olmasını , aile saadetinin her daim devam etmesini , evlatlarının vatana millete hayırlı bireyler olarak yetişmesini nasip eyle Ya Rabbim.
BenIpek Rabbim sana da Ya Şafi ismiyle şifa versin içindeki gerginliği sıkıntıyı hayra çıkarsın iyi sonuçlar almanı nasip etsin inşallah senin içinde 100 tane okudum..
cümlemizden inşallah canım benimmmmmaminnnnnnnnnnnn rabbim razı olsun cansumm
FallenAngel arkadaslar adina 100 tane okudum Allah kabul etsin.
BenIpek Allah acil sifalar versin, tertemiz cikar ins sonuclar:)
sağolun kızlar Allah razı olsun herkesten.Ausencia için 200 adet okudum Rabbim Ya şafii ismiyle şifa versin , kendisine ve yanında olan herkese güç kuvvet versin Rabbim verdiği derdin dermanını da nasip etsin her konuda Allah yar ve yardımcınız olsun canım benim.
Yagmurun_kizi için de aynı şekilde 200 adet okudum Rabbim eşini ve tüm asker ve polisimizi korusun ülkemizi bölmeye çalışan yarım akıllı kişileri Ya kahhar ismiyle kahretsin inşallah. Eşiyle arasının her zaman iyi olmasını , aile saadetinin her daim devam etmesini , evlatlarının vatana millete hayırlı bireyler olarak yetişmesini nasip eyle Ya Rabbim.
BenIpek Rabbim sana da Ya Şafi ismiyle şifa versin içindeki gerginliği sıkıntıyı hayra çıkarsın iyi sonuçlar almanı nasip etsin inşallah senin içinde 100 tane okudum..
hey maşallah :)TOPLAM OKUNAN
1 @gulbera 3.225 6450
2 @guzbahar 3.225
3 @NEFSSEMS 3.010 6020
4 @yumiti 3.010
5 @-Mahperi- 3.060 6120
6 @Sealand 3.060
7 @vefa84 3.186 6372
8 @_asmunikal_ 3.186
10 @dnzderya 2.835 5670
11 @bulut776 2.835
12 @LiLyaNa_ 3.260 6520
13 @TugbaHamza 3.260
14 @whitewolf 2.775 5550
15 @FallenAngel 2.775
16@mucizem_2012 2.810 5620
16 @Dombik 2.810
genel toplam 48 322 adet
süpanallah :)hey maşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?