- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.229
- 548
- Konu Sahibi FallenAngel
100 tane okudum 2 kişiye Rabbim kabul etsin FallenAngel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMA CANIM DİĞER İNSANLAR SANA OKUYACAK HAKSIZLIK OLUR LİSTENİN BİTEN KISIMLARIA YAVAŞ YAVAŞ OKUYCAKSIN HERGÜN DEĞİL :)700 zor ama 100 okuyabilirim
AMA CANIM DİĞER İNSANLAR SANA OKUYACAK HAKSIZLIK OLUR LİSTENİN BİTEN KISIMLARIA YAVAŞ YAVAŞ OKUYCAKSIN HERGÜN DEĞİL :)
Kaç günde bitmesi gerek
canım 2-3 günde bitirsen süper olur ayrıca 700 taneyi 1-2 saatte çok rahat bitirrsin çok kısa dua
KATILACAKMISIN CANIM YAZIMMI LİSTEYETamam o zaman canım.
KATILACAKMISIN CANIM YAZIMMI LİSTEYE
BENIM CANIM :) BEN YENİ EVLİYİMFallenAngel canım paylaştgn dua kıme aıt anlayamadım yenı kurdugum yuvada...dıye baslayan dua
BENIM CANIM :) BEN YENİ EVLİYİM
:)
çok saol kuzum benımmmmmTamam canım Allah mesud etsın okyrum duanı :)
canım 2-3 günde bitirsen süper olur ayrıca 700 taneyi 1-2 saatte çok rahat bitirrsin çok kısa dua
HERGÜN EN AZ 100 TANE CANIM İKİ KİŞİYE YANİ KİŞİ BAŞI 50+50=100Ben şuan 50tane okuyabildim.
Ama siz gün gün mu okuyorsunuz
HERGÜN EN AZ 100 TANE CANIM İKİ KİŞİYE YANİ KİŞİ BAŞI 50+50=100
CANIM listemiz 42 kişi baştan 14 kişye okundu 50 taneden * 14 = 700 ederŞuan 200e tamamladım.
Okucağım 700 vardı onları anlayamadım ben ya
Kusura bakma bi yandan ağrı çekiyorum beynim durmuş vaziyette
CANIM listemiz 42 kişi baştan 14 kişye okundu 50 taneden * 14 = 700 eder
sen 700 okuyacaksınkihak geçmesin.zorlama kendiniaz az okursun
boğulma Allah sana şifa versin bak okudukç.a bu duayı hem hastalığın agrın diner.
canım bak cumartesi pazar okuma yok şöyle yapalım senTamam o zaman ama yenileri eklendikçe benim okucağım sayı artıcak mı ?
Yoksa size yetişebilmem için kaç gün var yani ?