- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.841
- 53
- Konu Sahibi FallenAngel
-
Sıkıntı değil sen anlayamadın değil ben anlatamadım herhalde hastayım bugün zor duruyorum ayaktakuzum düzelttim anlayaamdım demekki
hey maşallah Allah senden razı olsun ipek
60 / 60 toplam 120 okudum.. rabbim kabul etsin.
inşallah yeğenin sağ salim sağlığına kavuşur. gülen gözlerle sizlere bakar kahkahaları eksik olmaz. rabbim güzel bir kader yazsın inşallah. bu süreçte sizlere de sabır ve güç versinvefa84
TAMAM KUZUMMMM ANNEN NURLARIN İÇİNDE YATSINNNNNFallenAngel canım ben yarın memlekete gideceğim annemin mevlüdü var; 1 hafta foruma giremeyebilirim. Ve de regl olacağım. O yüzden Cuma, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri için 100'er tane okudum şimdiden. İstersen ismimin karşısına +6 gün yaz.
FallenAngel canım bir de ben burada yokken benim için de okunacak. benim duam şu: Rabbim, ben ve arkadaşlarımın hak ettiğimiz halde verilmeyen maddi ve manevi haklarımızı tez vakitte almamız için bizlere yardım et. Mağduriyetimizi gider; rızkımızı ve itibarımızı bizlere geri versinler. Sen şahitsin ki biz haklıyız Rabbim. Sen mazlumun yanındasın; Sen bize yetersin; Sen ne güzel Vekilsin..
sağol canım benim.TAMAM KUZUMMMM ANNEN NURLARIN İÇİNDE YATSINNNNN
KUZUM geçmiş olsunnn liste çok karışık oldu etiklet olmuyor felan daıldım bende sıkıntı bende :)
tamam aşkitom
etiket gekliyomru peki kuzum ?Olsun canım Sağlık olsun Dua larımız kabul olsun hepımız musmutlu olalım inşallah da etıketlerde varsın sıkıntı olsun : D : ))))
etiket gekliyomru peki kuzum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?