• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

canım malesef göremiyorlar ne ultrasonda nede rahim filminde ancak laparoskopi olursa yada polip boyutu büyükse ama rahim ağzında olursa görebiliyorlar benimki rahimdeydim polip et beni gibi birşey yani kökü var alınmadan yok olmuyor kist gibi rahimde olduğu içinde bebek olsada tutunamıyor çünki yerleşeceği yerde o var o yüzden yer açamıyor kendine o zamanda kimyasal gebelik oluşuyor malesef bitanem:KK43:Nasıl ortaya çıktı kahverengi lekelenmem oldu adetten önce 2 gün sonra adet oldum sonra pembe renk kanama 10 gün devam etti sadece tuvalete girince farkediliyordu şüphelendim doktora gitti biyopsi yapıldı parça alındı o zaman polip olduğu ortaya çıktı bebeğim kasım ayında
Canım çok geçmiş olsun inş. Gelir mucizen.
Bende rahim filmi çektirdim ama temiz dediler o kadar.
Benimde adetim de başlamadan 2 gün önce lekelenmeyle başlıyor bu bir polip belirtisi olabilirmi. Ama 10 gün leke devam etmiyor.
Offf canımya ne zormuş kadın olmak.

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
10.000 ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;

'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''

"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.

==> EsEs50 EsEs50 arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ:
1=MASCULİN.................350
2=VOLHAT.....................300+30+250
3=OKULUM....................400
4=YASEMİN........... .........350+20
5=ESES50........................300
6=ŞENGÜL1976..............350+200
7=CRAZY3527.......... ......500
8=SEVİMLİ_090........ ......300
9=BUKEETBUKET............400
10=ELMİRASU...... ..........400
11=ESMERM91.......... ......300
12=GUL_CANN........ ........200
13=CEREN15....................
14=DAMLA_22..................300
15=MAVİZM.....................300
16=DENİZ1111..................400
17=GÜLBAHÇESİ0618.......300
18=ZAHİDEM70................
19=ESASKIZ43...................300
20=FEYZANUR_ECRİN.... ..400
21=ZEYNEB21....................300
22=FAME35.......................500
23=PAPATYAM_3474........400+50
24=DERYA--07................... 500
25=HASRETİMSENSİN......300

KALAN..............................1.300

KIZLAR 2 ARKADAŞIMIZIN DUASINA ÜST ÜSTE MAZERETSİZ KATILMAYANLARI LİSTEDEN ÇIKARIYORUM.
][/QUOTE]

Canım ben varım ama hiç ööle bişey duymadım merak ettim ama araştırayım bakalım
Araştır canım doğru galiba.
Baksana crazy3527 nin anlattığı gibi galiba sebepsiz bişey yokya.
Doktorlar bulamıyor galiba sebebi.
Bak crazy3527 te polip varmış rahminde 2 sene sonra ancak ögrenmiş. Kaç doktora gitmiş hiçbişey yok demişler.
Biz kendimiz araştıracaz galiba acaba hangi sorunlar var diye

Canım çok geçmiş olsun inş. Gelir mucizen.
Bende rahim filmi çektirdim ama temiz dediler o kadar.
Benimde adetim de başlamadan 2 gün önce lekelenmeyle başlıyor bu bir polip belirtisi olabilirmi. Ama 10 gün leke devam etmiyor.
Offf canımya ne zormuş kadın olmak.
Canım yazdıklarınızı okuyunca hatırladım, böyle bişeyden şüpheleniyorsan karbonatlı suyu dene testler yapılıncaya kadar zaman kazanırsın, bana da çok mantıklı gelmişti. ben de yapcam ama şırınga bulamadım bi de yakar mı diye korkuyorum açıkçası

Araştır canım doğru galiba.
Baksana crazy3527 nin anlattığı gibi galiba sebepsiz bişey yokya.
Doktorlar bulamıyor galiba sebebi.
Bak crazy3527 te polip varmış rahminde 2 sene sonra ancak ögrenmiş. Kaç doktora gitmiş hiçbişey yok demişler.
Biz kendimiz araştıracaz galiba acaba hangi sorunlar var diye
Üff yaa 4 tane doktora gittim ben de bunlar diplomayı niye alıyor nerden alıyor acaba. Tabi canım sebepsiz diye bişey yok aynen..her şey Allah'tan tabi ama içime sinmeyen bir şeyler var ama ne bilmiyorum çaresizlik çok zor

Son düzenleme:
Canım yazdıklarınızı okuyunca hatırladım, böyle bişeyden şüpheleniyorsan karbonatlı suyu dene testler yapılıncaya kadar zaman kazanırsın, bana da çok mantıklı gelmişti. ben de yapcam ama şırınga bulamadım bi de yakar mı diye korkuyorum açıkçası
Canım k. Kulübü nde okudum mikrop kapma olasılığımız varmış mantar oluşabiliyormus.
Bende korktum ondan.
Zaten söylemesi ayıp bebek denemesini zor yapıyorum kasılıyorum falan.
Şırınga hiç yapamam.
Ne yapacam bilemedim ya
Bende gittiğim doktor sayısını unuttum inan
sen ne kadarlık evlisin canım

Bu polip dediginiz rahatsizlik dusuge ya da bebegin kalbini durnasina sebep oluyo mu benim iki dusugum oldu kalp atisi durdu kan pihyilasmasi dendi ama bu iki gun once lekelenme ve uzun surmesi gecen ay benim de basima geldi

Bu polip dediginiz rahatsizlik dusuge ya da bebegin kalbini durnasina sebep oluyo mu benim iki dusugum oldu kalp atisi durdu kan pihyilasmasi dendi ama bu iki gun once lekelenme ve uzun surmesi gecen ay benim de basima geldi
Yani hamile kalmaYa engel değil polip
Hamile kaldıktan sonra bebek polip yüzünden düşüyor öylemi.

Hımm o zaman ben hiç hamile kalamadım.
O zaman şimdilik poliple alakası yok galibA.

Off ya galiba sperm alerjim var benim yaa
Ama nasıl tanı konulacak acaba

Yani hamile kalmaYa engel değil polip
Hamile kaldıktan sonra bebek polip yüzünden düşüyor öylemi.

Hımm o zaman ben hiç hamile kalamadım.
O zaman şimdilik poliple alakası yok galibA.

Off ya galiba sperm alerjim var benim yaa
Ama nasıl tanı konulacak acaba
Hayir burda okuyunca int den bakyim hamilelige engel oluyo ayrica dusuge de sebep oluyomus bende merak ettin buraya sordum kalp durmasu seklinde bi etjisi de oluyomu acaba diye

Canım k. Kulübü nde okudum mikrop kapma olasılığımız varmış mantar oluşabiliyormus.
Bende korktum ondan.
Zaten söylemesi ayıp bebek denemesini zor yapıyorum kasılıyorum falan.
Şırınga hiç yapamam.
Ne yapacam bilemedim ya
Bende gittiğim doktor sayısını unuttum inan
sen ne kadarlık evlisin canım
1,5 yıllık evliyim tatlım bir yıldır olmuyor, 28 yaşındayım yaş da ilerliyor... Senin ne kadar oldu.
Ben de hiç hamile kalmadım, düşük yapanlar şükretsin kızlar en azından hamile kalabiliyorsunuz biz napalım karanlık bir kuyudayız
Arkadaşım düşük yapmıştı doktoru ona fitil vermiş rahimde kızarıklık varmış, yara gîbi birşey dedi. Mîkrobu temizlensin diye, o da bir yıldır bekliyordu. Bizde de mikrobik biley olabilir, spermleri öldüren..İyi araştıralım Yasemin, haberleşelim böyle olan arkadaşlarla..

Hayir burda okuyunca int den bakyim hamilelige engel oluyo ayrica dusuge de sebep oluyomus bende merak ettin buraya sordum kalp durmasu seklinde bi etjisi de oluyomu acaba diye
Bende adetten önce lekenme oluyor.
Doktora söylemiştim.
Polip falan demedi.
Normal adetten önce lekelenme olabilir dedi

1,5 yıllık evliyim tatlım bir yıldır olmuyor, 28 yaşındayım yaş da ilerliyor... Senin ne kadar oldu.
Ben de hiç hamile kalmadım, düşük yapanlar şükretsin kızlar en azından hamile kalabiliyorsunuz biz napalım karanlık bir kuyudayız
Arkadaşım düşük yapmıştı doktoru ona fitil vermiş rahimde kızarıklık varmış, yara gîbi birşey dedi. Mîkrobu temizlensin diye, o da bir yıldır bekliyordu. Bizde de mikrobik biley olabilir, spermleri öldüren..İyi araştıralım Yasemin, haberleşelim böyle olan arkadaşlarla..
Canım aynı durumdayız bende 1.5 yıllık evliyim.
Yaş 26
Gitmediğim doktor kalmadı
Özel hastane dahil.
Rahim filmi falan horman testleri baktırmadığım bişey kalmadı.
Denemediğim kür de kalmadı.
Daha ne yapacaz bilmiyorum

Kızlar
Karbonatlı su kullanan varmı acaba

Canim karbonatli suyu nasil yapicaksin bende deniyeyim nasil olucak banada birşey yok diyorlar

Canim karbonatli suyu nasil yapicaksin bende deniyeyim nasil olucak banada birşey yok diyorlar
Canım sebepsiz diye bişey yok galiba.
Herşey normal diyolar ama bak sperm alerjisi diye bişey varmış
Spermler rahmimize girerken ölüyormuş
Karbonatlı suyla yıkanırsa iyi geliyormuş galiba
K. Kulübü nde okudum bende
Nasıl yapcam bilmiyorum

ahhh canlar en kotusu de sebepsiz olup sebebini bilememektir heraldee yaaaa,
moral cok önemli kizlarr,
cok kafaya takiosunuz bende oleyim biliorum ama kendinize başka meşguliyetler bulun derim
gecen başka bir topikte bir arkadaşta sebepsiz saniodu hatta iki arkadaş
birisi ankarada başkent uni.hulusi bey varmis o tespit etmiş sanirim sorunu
digerinide sisli memorial de bir dr bulmuş sebep var ama neeeee?

ahhh canlar en kotusu de sebepsiz olup sebebini bilememektir heraldee yaaaa,
moral cok önemli kizlarr,
cok kafaya takiosunuz bende oleyim biliorum ama kendinize başka meşguliyetler bulun derim
gecen başka bir topikte bir arkadaşta sebepsiz saniodu hatta iki arkadaş
birisi ankarada başkent uni.hulusi bey varmis o tespit etmiş sanirim sorunu
digerinide sisli memorial de bir dr bulmuş sebep var ama neeeee?
Sorunları neymiş canım hatırlıyormusun
O arkadaşlara ne teşhis koymuş doktorlar
Önce hiçbir sorun yok diyorlar
Sonra yıllar geciyor su sorun var diyolar

Back