Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
"]BİR ARKADAŞIMIZA
10.000 ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
==> EsEs50 arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ:
1=MASCULİN.................350
2=VOLHAT.....................300+30
3=OKULUM....................400
4=YASEMİN........... .........350+20
5=ESES50........................300
6=ŞENGÜL1976..............350
7=CRAZY3527.......... ......500
8=SEVİMLİ_090........ ......
9=BUKEETBUKET............400
10=ELMİRASU...... ..........
11=ESMERM91.......... ......300
12=GUL_CANN........ ........200
13=CEREN15....................
14=DAMLA_22..................300
15=MAVİZM.....................300
16=DENİZ1111..................400
17=GÜLBAHÇESİ0618.......300
18=ZAHİDEM70................
19=ESASKIZ43...................300
20=FEYZANUR_ECRİN.... ..400
21=ZEYNEB21....................300
22=FAME35.......................
23=PAPATYAM_3474........
24=DERYA--07................... 500
25=HASRETİMSENSİN......300
KALAN..............................3.400
KIZLAR 2 ARKADAŞIMIZIN DUASINA ÜST ÜSTE MAZERETSİZ KATILMAYANLARI LİSTEDEN ÇIKARIYORUM.
Günaydın canım ekliyorumgünaydın canım esses için 400 tane alıyorum
canım bana 400+ 50 ekleGünaydın canım ekliyorum
[/QUOTE][/QUOTE]SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
10.000 ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
==> EsEs50 arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ:
1=MASCULİN.................350
2=VOLHAT.....................300+30
3=OKULUM....................400
4=YASEMİN........... .........350+20
5=ESES50........................300
6=ŞENGÜL1976..............350
7=CRAZY3527.......... ......500
8=SEVİMLİ_090........ ......
9=BUKEETBUKET............400
10=ELMİRASU...... ..........
11=ESMERM91.......... ......300
12=GUL_CANN........ ........200
13=CEREN15....................
14=DAMLA_22..................300
15=MAVİZM.....................300
16=DENİZ1111..................400
17=GÜLBAHÇESİ0618.......300
18=ZAHİDEM70................
19=ESASKIZ43...................300
20=FEYZANUR_ECRİN.... ..400
21=ZEYNEB21....................300
22=FAME35.......................
23=PAPATYAM_3474........400+50
24=DERYA--07................... 500
25=HASRETİMSENSİN......300
KALAN..............................2.950
KIZLAR 2 ARKADAŞIMIZIN DUASINA ÜST ÜSTE MAZERETSİZ KATILMAYANLARI LİSTEDEN ÇIKARIYORUM.
canım ben biliyorum 2 yıl sebebsiz dediler o zaman şüphelenmiştim ben doktorumla paylaştım eskiden o testleri yapıyolarmış ama artık yok çünki aşılama yapılıyor öyle bir durum varsa bile aşılamada engel olmuyor hatta eskiden aşılama yokken yani vajinal duş denilen bir işlem yapılıyormuş yıkanıyormuş içerisi ilaçla hemen arkasından ilişki veriliyormuş hem acılı bir işlemmiş ve enfeksiyon riski oluyormuş ama şimdi aşılamada bu sorun olmuyormuş.sperm alerjiside şuymuş bazı vücutlar spermi mikrop olarak alıgılıyor ve öldürüyor hepsini yani vajinal sıvının yapısı o şekilde oluyormuş spermleri öldürüyormuş buda gebe kalmayı engelliyormuş. Bir de bana 2 yıl sebebsiz dediler bir defa kimyasal gebelik yaşadık sonra rahimde polip olduğunu öğrendim 2 yıl boyunca 9 doktor değiştirdim hepside sebebsiz infertılite demişti şimdi polip alındı 3 ay önce ama yine olmuyor bebiş benimde herşeyim normal şuanda eşimde de problem yok ama bebişte yokKızlar benim gibi sorun olmadığı halde hamile kalamayan var mı?
Ve siz sperm alerji testi duydunuz mu
Yaptıran varmı?
Bende duydum canım. Rahim spermi yabancı gördüğü için hemen öldürüyormuş spermleri.canım ben biliyorum 2 yıl sebebsiz dediler o zaman şüphelenmiştim ben doktorumla paylaştım eskiden o testleri yapıyolarmış ama artık yok çünki aşılama yapılıyor öyle bir durum varsa bile aşılamada engel olmuyor hatta eskiden aşılama yokken yani vajinal duş denilen bir işlem yapılıyormuş yıkanıyormuş içerisi ilaçla hemen arkasından ilişki veriliyormuş hem acılı bir işlemmiş ve enfeksiyon riski oluyormuş ama şimdi aşılamada bu sorun olmuyormuş.sperm alerjiside şuymuş bazı vücutlar spermi mikrop olarak alıgılıyor ve öldürüyor hepsini yani vajinal sıvının yapısı o şekilde oluyormuş spermleri öldürüyormuş buda gebe kalmayı engelliyormuş. Bir de bana 2 yıl sebebsiz dediler bir defa kimyasal gebelik yaşadık sonra rahimde polip olduğunu öğrendim 2 yıl boyunca 9 doktor değiştirdim hepside sebebsiz infertılite demişti şimdi polip alındı 3 ay önce ama yine olmuyor bebiş benimde herşeyim normal şuanda eşimde de problem yok ama bebişte yok
canım malesef göremiyorlar ne ultrasonda nede rahim filminde ancak laparoskopi olursa yada polip boyutu büyükse ama rahim ağzında olursa görebiliyorlar benimki rahimdeydim polip et beni gibi birşey yani kökü var alınmadan yok olmuyor kist gibi rahimde olduğu içinde bebek olsada tutunamıyor çünki yerleşeceği yerde o var o yüzden yer açamıyor kendine o zamanda kimyasal gebelik oluşuyor malesef bitanemNasıl ortaya çıktı kahverengi lekelenmem oldu adetten önce 2 gün sonra adet oldum sonra pembe renk kanama 10 gün devam etti sadece tuvalete girince farkediliyordu şüphelendim doktora gitti biyopsi yapıldı parça alındı o zaman polip olduğu ortaya çıktı bebeğim kasım ayındaBende duydum canım. Rahim spermi yabancı gördüğü için hemen öldürüyormuş spermleri.
Rahim karbonatlı suyla yıkanırsa sorun çözülüyormuş.
Burda k. Kulübü nde okudum bende de acaba sperm alerjisimi var diye düşündüm.
Şuan aşılama yaptıramam.
Sende polip olduğunu nasıl ögrendi doktor.
Yani ultrason la görünüyorsa diğer doktorlar nasıl görmezya hayret bişey.
Polip kist gibi bişeymi.
Canım ben varım ama hiç ööle bişey duymadım merak ettim ama araştırayım bakalımKızlar benim gibi sorun olmadığı halde hamile kalamayan var mı?
Ve siz sperm alerji testi duydunuz mu
Yaptıran varmı?