Mesaj yazıcam diye kendimi kaybettim :) varım varım yine aynı devam ederim ben olmazsa konuşuruz özelden emi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesaj yazıcam diye kendimi kaybettim :) varım varım yine aynı devam ederim ben olmazsa konuşuruz özelden emi.
Kızlar merhaba kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun, bizde bu yıl Rabbimin sevindireceği, anne olarak taçlandıracağı kullarından olalım,evlatlarımıza kavuşalım...Allahım yuvalarımıza dirlik, huzur, bereket versin, ana babalarımıza sağlık versin onları başımızdan eksik etmesin. Derdi olanlara derman, hasta olanlara şifa, çare arayanlara çare versin,bizlere hayırlı kapılar açsın, günahlarımızı bağışlasın...Listedeki arkadaşlarıma bende ismen dua edeceğim,yeni listede varım yine derinden ilerlemeyi düşünüyorum:) Hakkınızı helal edin, bu gün bol bol dua edelim birbirimize...
Beraat kandiliniz mubarek olsun guzel anne adayları. Bende bu gun herkes için 20 şervtagne okuyacagım kısmetse.
Bu yeni listede yer allacağım amaportakales cnm arkadasima yardımım pek dokunmayacak liste konusunda.
Uni son sınıfım ve finaler başladı çalıştığım yerde de işler cok yogun.
ona yardım edecek biri varsa özeldenportakales e yazsın.
Bende girip listeyi okuyanlari guncelerim cnm. Ama hani cok cok aktif olamam.Aaaa öyle mi canımm.. Hayırlı ve başarılı olsun inşallah sınavların tabii önceliklee..
Arkadaşlar ben haftaya Cumartesi sabahı şehir dışına tatile çıkıyorum.. Hem telefonumda internet paketim bittiginden hem de gidecegim yer de muhtemel internet olsa bile bilgisayar yoktur %100 bakabileceğimden emin degilim..
En azından 1 hafta idare edebilirseniz sevinirim.. En kötü akşamları internet cafeye uğramaya çalışırım gene de ...
Gamzenin cenazesi vardi.Biten listede toplu okudu giremem diye.Ama simdi bilmiyorum katilirmi msj at istersen.canım @gamzelies uzun zamandır yok. Onu listeden silelim mi?
Helal olsun canim benim ne demek sizlerde hakkinizi helal edin.Rabbim mubarek gecelerin hurmetine hicbirimizi darda birakmasin,dualarimizi kabul etsin...Hakkimizda hayirlisini versin...Dua ile
haftaya hafta içi elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım tatlım ama hafta sonu sanırım bizde biyerlere gidicek gibiyiz.
Bu arada adetime 9 gun var daha.
bu gun dayanamayip erken gebelik testi yaptim. Tabiykide negatif tiRabbim yüzümüzü güldürur insallah tez zamanda
Daha cok erken ama çıkması icin umutsuzluga dusme bence daha onunde 9 gun varBu arada adetime 9 gun var daha.
bu gun dayanamayip erken gebelik testi yaptim. Tabiykide negatif tiRabbim yüzümüzü güldürur insallah tez zamanda
Canım merhaba aşagıdakı liste sırasına göre her arkadaşımız için toplam 7000 tane okuyacagız..
En az 200 olarak başlıyoruz kim ne kadar isterse...
SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
==>@.................arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;
1=ESES50............................ ....
2=ELMİRASU............. ........ ....
3=YASEMİN............................
4=DAMLA_22.................. .......
5=ZEYNEB21........ ............
6=TUBATESBİH......................
7=CGPBAS DERYA....................
8=DEBORAH26.......................
9=WHİTEROSE00....................
10=PORTAKALES.....................
11=EMBIE..............................
12=AYSEYIGIT1453..................
13=TUUBA84....................
14=DAMLA2015.........................
15=ARZM61...............................
16=OZNUR65..............................
17=ASKIMINASKIYIM................
18=GAMZELIES..........................
19=SEVMKEE.............................
20=FIRDEVSCANSU............
21=KARDELEN2558...................
22=MELTEM2012.......................
23=MIHRIMAH00.................
24=KANIKEY.............................
25=zeynepce90........................
26=caaraameel...........................
27= ırmak10...............................
KALAN........................7.000
*YENİ LİSTEMİZE DEVAM EDECEKLER VE KATILMAK İSEYENLER
HAYDİİ ELİNİZİ ÇABUK TUTUNN****
**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..
**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ...
Ben uyarım ama giremeyenler olabiliyor tek tük o açıkta kalmazmı, yine bölüşülürmü sonrası diyosun. Farketmez kolay olabilir liste kesinleşsin hafta içi bakar ona göre okuruz.CANIM ŞÖYLE BİR ŞEY DÜŞÜNDÜM.
YARIN BELLİ OLAN KİŞİ SAYISINA GÖRE 7000 DUA YI BÖLELİM AŞAĞI YUKARI 260 FİLAN TUTUYOR..
GÜNDE 3 KİŞİ OKUNUR O ZAMAN 9 GÜNDE BİTİRİRİZ..
HEM HERKES DUA DA ALMIŞ OLUR HEM TAKİBİDE KOLAY OLUR.
Ay cnm ne bilegim ben ilk hamileligimde adetime daha 12 gun varken idrarda ckmıştı gebelik.Ne bu telaş :)
Bak ben sana diyim şu sınavları bi ver bedenin rahatlasın oda gelir beraberinde emin ol![]()
Ben uyarım ama giremeyenler olabiliyor tek tük o açıkta kalmazmı, yine bölüşülürmü sonrası diyosun. Farketmez kolay olabilir liste kesinleşsin hafta içi bakar ona göre okuruz.