- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Canım anladım daha var adetine o zaman inşallah adet olmazsın canım
canım @gamzelies uzun zamandır yok. Onu listeden silelim mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım anladım daha var adetine o zaman inşallah adet olmazsın canım
Canım ne güzel bir düşünce Allah razı olsuncanım napılcanı anlamadım aslında ama bende dua etmek istiyorum ben hamileyim zaten ama sizin için dua etmek istiyorum yapacağımız duayı bi yazabilirmisin bana ne yapılacaksa ben bugun dua edeyim,bende bebeğimi dualarla istedim,rabbi m çok şükür nasip etti,allah sizleere hepinize göstersin inşallah,edilcek duaları yazmanı bekliyorum,ben sizin için allah rızası için okuyacam.
anlasıldı canmne zaman baslıyoruz
Canım bazı hamilerlerden duyduğuma göre batmalar ağrılar hamilelik belirtisibu kasıgımın agrısı nıye oluyor onu anlamdım onu sordum bende
Aktif olmayanları haber almadıklarımızı silersin canım yarına kadar toparlarız listeye başlarIz duaya inşallahcanım @gamzelies uzun zamandır yok. Onu listeden silelim mi?
bebişler ben devam etmek istiyorum. geçen günlerdede yazmıştım.. amaaaa o kadar çok şeyle uğraşıyorsunuz ki arada kaynamam çok normal![]()
amin canım inşallah...Gozunaydin canim tebrik ederim...Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...
Ediyorum canim inan ki hep aklimdasiniz bugun bol bol dua edelim Rabbimherkese nasip etsin inşallahmasallah ne kadar guzel Allah tamamina erdirsin ins. bizede dua edin nolur bu mubarek gecede
Sağol canım benim. Benim yumurtam geç olgunlasiyordu ama doktor bu önemli degil dedi canım ama uc ay klomen kullandim igne kullandim olmadi ama ilk asilamada nasip oldu insallah herkese nasip olur canım bol bol dua edelim bu geceAaa canım gözünaydın
İlk aşılama mıydı bu.
Bi sorun varmıydı sizde
Rabbim bizlerede nasip eder inşallah
Senide ilk sayfamıza ekliyorum canım
ben de devam etmek istediğimi yazmıştım ama arada kaynamış sanırım