Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Canım ne güzel bir düşünce Allah razı olsun
İlk sayfada var duamız onu okuyoruz.
Hamile birinin duasını almak çok güzel
Sende evladını kucağına sağ salim alırsın inşallah

Kızlar bu kaçıncı oldu inanın sayısını unuttum.
Sizlerden özel msj alıyorum kiminiz beni kardeşi kiminiz ablası gibi görüyor.
Dualarınızda bana özel olarak dua ettiğinizi söylüyorsunuz.
Tarif edemediğiniz bir yakınlık sıcaklık duyduğunuzu söylüyorsunuz

Allah hepinizden razı olsun.
Sizler benim bi ailem oldunuz
Herşeyimi sadece sizinle paylaşabiliyorum.
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Tez zamanda hamile oluruz hepimiz

bebişler ben devam etmek istiyorum. geçen günlerdede yazmıştım.. amaaaa o kadar çok şeyle uğraşıyorsunuz ki arada kaynamam çok normal

Aaa canım gözünaydın
İlk aşılama mıydı bu.
Bi sorun varmıydı sizde
Rabbim bizlerede nasip eder inşallah
Senide ilk sayfamıza ekliyorum canım
Sağol canım benim. Benim yumurtam geç olgunlasiyordu ama doktor bu önemli degil dedi canım ama uc ay klomen kullandim igne kullandim olmadi ama ilk asilamada nasip oldu insallah herkese nasip olur canım bol bol dua edelim bu gece

Kizlar Merhaba öncelikle kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarimizi kabul etsib inşallah. .bende devam etmek istiyorum eklerseniz sevinirim...

Kızlar merhaba kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun, bizde bu yıl Rabbimin sevindireceği, anne olarak taçlandıracağı kullarından olalım,evlatlarımıza kavuşalım...Allahım yuvalarımıza dirlik, huzur, bereket versin, ana babalarımıza sağlık versin onları başımızdan eksik etmesin. Derdi olanlara derman, hasta olanlara şifa, çare arayanlara çare versin,bizlere hayırlı kapılar açsın, günahlarımızı bağışlasın...Listedeki arkadaşlarıma bende ismen dua edeceğim,yeni listede varım yine derinden ilerlemeyi düşünüyorum:) Hakkınızı helal edin, bu gün bol bol dua edelim birbirimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…