Arkadaşlar bugün kan testi yaptirdim 80.93 cıktı . bugün 1 .günüm gecikmede . dua edin lütfen artsın değerlerim
Ayyy hadi bakalm yasemncm bu ay ikimizde güzel haberler verelm insallahCanım diğer aylarda Da büyüyor çatlıyor du biliyorsun
Ama tutmuyorki işte.
Seninki ilk defa büyüdü çatladı gününüde yakaladın inşallah seninkide tutar.
Benim 2 yumurta varmış ya ondan umutluyum inşallah birinin çatladığı günü yakalarız da tutar ya.
Valla adet beklemekten
yumurtlama günü hesaplamaktan
Bi görev gibi ilişki yaşamaktan usandım.
Ooo ne güzel sayfamiz hamis doldu canm gözünaydn herhangi bir belirtn varmiydi ?Arkadaşlar bugün kan testi yaptirdim 80.93 cıktı . bugün 1 .günüm gecikmede . dua edin lütfen artsın değerlerim
Canm sn nie banlandin ki ya ?Aaaaa cooook sevindim cnm.
Insallah hersey guzel olur.
Hakkinda hayrlisi.
Guzel haberler bekliyoruz
aminnn Rabbm bzede nasip etsin inşallahKızlar sayfamızın 10. Hamişide
İlk sayfada yerini aldı
Darısı bize inşallah
Tatlim benimde adet 1 hafta gecince 137 cikmisti.Milletin degerleri daha yuksekti.Kendi kendime stres yaptim.Asil onemli olan 2 gunde bir artmasi.Tabiki ilk deger onemli ama senin degerinde 1gun gecikmeyle gayet iyi...Benim 137den 2 gun sonra 333...4 gun sonra 2300 kusurdu simdi kalp atisi bile var teyzesi :)) Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu...Saglikla kucagina almayi nasip etsin..cok stres yapma Dinlen bol bol bide yediklerine dikkat et canim
inşallah canım inşallah .Rabbim nasip etsin en yakın zamanda
Sen kaldin firdevse okumayan cnm.350 yi okuyayım canım sıradaki iki kişi içinde 250 alıyorum :)
Canim birde bu sure icinde sicak suyla dus yapma...ilik olsunCanım ben 14 mayısta çatlatma iğnesi yaptım . Yani 15 günlük falan doktorada çikmadım. Kendim yaptırdım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah .
Sonuç çok iyi canım.. 2 gün sonra aynı saatte tekrar yaptır artıs yüzde 100 olursaa süperdir..
Dilerim sana sımsıkı tutunur Rabbimin izniylee :))
Tebrik ederim mihrimah... Simdiki dualarimiz sagsaglim kucagina alman icin olacak....Arkadaşlar bugün kan testi yaptirdim 80.93 cıktı . bugün 1 .günüm gecikmede . dua edin lütfen artsın değerlerim
Ayyy hadi bakalm yasemncm bu ay ikimizde güzel haberler verelm insallah
Ooo ne güzel sayfamiz hamis doldu canm gözünaydn herhangi bir belirtn varmiydi ?
Canm sn nie banlandin ki ya ?
aminnn Rabbm bzede nasip etsin inşallah
Tatlim benimde adet 1 hafta gecince 137 cikmisti.Milletin degerleri daha yuksekti.Kendi kendime stres yaptim.Asil onemli olan 2 gunde bir artmasi.Tabiki ilk deger onemli ama senin degerinde 1gun gecikmeyle gayet iyi...Benim 137den 2 gun sonra 333...4 gun sonra 2300 kusurdu simdi kalp atisi bile var teyzesi :)) Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu...Saglikla kucagina almayi nasip etsin..cok stres yapma Dinlen bol bol bide yediklerine dikkat et canim
Tebrik ederim mihrimah... Simdiki dualarimiz sagsaglim kucagina alman icin olacak....
Adetinmi geçti canımkizlar siradaki iki kisi icin 250 aliyorum bir saat sonra kan testi sonucumu alicam duanizi esirgemeyin
Senindemi bu 3. Kez klomen kullanışın?kızlar dua da bende sıra sanırım.. ben kendime 300 okudum. . benim de bu ay 3. olacak klomen de adet günlerin bu günler normalde adetlerim düzensiz.. inşallah bu ay güzel sonuçlar alırım çünkü çok yoruldum doktora gitmektendua eden herkesten Allah razı olsun.. inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat sahibi oluruz hepimiz de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?