Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Canım almadım ya hiç Aklıma gelmedi.
Döndük köye.
26 mm olan çatlar bugün yarın dimi baya büyümüş dimi
Tühh kske olaydi elinde ovülasyon testi onunla tam günu bulurdn bnm ilk defa bu ay büyüdü ve catladi catladigini o ovü. testiyle yakaladm ve kasiklarmn siddetli agrisiyla anladm
masallah cok ii büyüme olms yasemncm insallah bu ay hamis kalirsn

allah razı olsun cumlenızden gostermıs oldugunuz durumum ıcın rabbım dualarınızı kabul etsın ınsallah ve rabbım hayırlısıyla hayırlı evlat nasıp etsın tum ısteyenlere
Aminn inşallah canım benim inşallah rabbimiz gonlumuzdekini hayirli kilsin muradimizi nasip etsin inşallah

Canım diğer aylarda Da büyüyor çatlıyor du biliyorsun
Ama tutmuyorki işte.
Seninki ilk defa büyüdü çatladı gününüde yakaladın inşallah seninkide tutar.
Benim 2 yumurta varmış ya ondan umutluyum inşallah birinin çatladığı günü yakalarız da tutar ya.

Valla adet beklemekten
yumurtlama günü hesaplamaktan
Bi görev gibi ilişki yaşamaktan usandım.

Aaaaa cooook sevindim cnm.
Insallah hersey guzel olur.
Hakkinda hayrlisi.
Guzel haberler bekliyoruz
Canım naber.
Zeyneb21 bir dahaki turda listeye bakamayacakmış.
Portakales var ama oda bazen bakamam dedi haftasonları falan dedi.
Sen bakarmısın bir dahaki turda sen ve portakales

Aaa canım ne güzel haber bu.
Belki geç döllenmedir ondan düşüktür
Doktor ne dedi
Bence o kadar da düşük değil ki.
İnşallah kat kat artar canım

Canım ben 14 mayısta çatlatma iğnesi yaptım . Yani 15 günlük falan doktorada çikmadım. Kendim yaptırdım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah .

Amin inşallah klomenle mi çatlatma iğnesi kullandın canım.
Ne kadardır istiyordunuz

Evet canım klomen + çatlatma iğnesi . 2 aydır istiyordk . kontrolde doktor biraz yumurta tembelliği var ama çok önemli değil dedi . çok şükür ilk klomen de tuttu. inşallah sağlıkla dünyaya da gelir

Evet canım klomen + çatlatma iğnesi . 2 aydır istiyordk . kontrolde doktor biraz yumurta tembelliği var ama çok önemli değil dedi . çok şükür ilk klomen de tuttu. inşallah sağlıkla dünyaya da gelir
Maşallah canım ne güzel ilk klomenle tutmuş.
Bende bu ay klomen kullandım bu 3. Kez oldu bakalım ne olacak
İnşallah bende de işe yarar klomen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…