- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
tatlm masallahhhh cok iyi cok iyiKızlar doktora gittim
Bugün adetimin 13. Günü
2 tane yumurtam varmış.
Solda 26 mm
Sağda 21 mm
Çok iyi dedi doktor
1 hafta daha çalışmalara devam dedi.
Ya inşallah bi tanesi tutar ya Allah ım ne olur su cuma gününün yüzü suyu hürmetine kucaklarımızı doldur Yarabbim ne olurrr
Aminnnnnn
tatlm catlarken asiri agri oldu bnde kske ovülasyon testi alsaydn tam günü bulurdnzKızlar doktor daha gelmene gerek yok dedi.
Çatladımı bu yumurtalar çatlamadımı nerden bilecezki.
Bi kaç gün içinde çatlar dedi o kadar.
Evcanım istersen toplu al.. Bundan sonrakilere hep 300 oku mesela
canım istersen toplu al.. Bundan sonrakilere hep 300 oku mesela
evet canım aynen öyle yapayım okuyorum fakat sık sık girip yazamıyorum bundan sonrakilere 300 yazarsınızcanım istersen toplu al.. Bundan sonrakilere hep 300 oku mesela
allah razı olsun cumlenızden gostermıs oldugunuz durumum ıcın rabbım dualarınızı kabul etsın ınsallah ve rabbım hayırlısıyla hayırlı evlat nasıp etsın tum ısteyenlereCanim benimm allahim kabul etsin inşallah sela ve cuma arasi okudum insallah hyirlisiyla minigin gelsin guzel haberlerini bekliyoruz :):)
FIRDEVSCANSU arkadaşımız içim 300 okudum canımSIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
==> @FIRDEVSCANSUarkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;
1=ESES50............................ ....
2=ELMİRASU............. ........ ....
3=YASEMİN............................
4=DAMLA_22.................. .......
5=ZEYNEB21........ ............
6=TUBATESBİH......................
7=CGPBAS DERYA..................
8=DEBORAH26........................
9=WHİTEROSE00....................
10=PORTAKALES.....................
11=EMBIE..............................
12=AYSEYIGIT1453..................
13=TUUBA84......................
14=DAMLA2015.........................
15=ARZM61...............................
16=OZNUR65..............................
17=ASKIMINASKIYIM................
18=GAMZELIES..........................
19=SEVMKEE.............................
20=FIRDEVSCANSU............
21=KARDELEN2558...................
22=MELTEM2012.......................
23=MIHRIMAH00....................
24=KANIKEY..........................
KALAN..............................7.000
**LISTEMIZ KAPALIDIR.
**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..
**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ...
Biraz değil çok stresliyim galiba.Canım benim ama hissettiğim kadarıyla biraz streslisin..
Çok şanslısın demek ki henüz vakti değill.. Bence rahatla ve akışına bırak eminim vakti geldiğinde olacaktır..
Stres yaptın mı beyin hormonlara komut veriyor ve bebek oluşumunu engelliyor.. Bak zaten bol bol dua ediyoruz e sende deniyorsun eşinle bir problem yok demek ki vakti var.. İnşallah en kısa zaman da seninle olur bebeğin canım.
Allah razı olsunCanım çok uzaktasın sanırım..
EMinim sıkılıyorsundur da yanlış anlamazsan ben İstanbul'dayım.. Kargoyla istediğin bulamadığın kitapları göndere bilirim belki sıkıntı atarsın bi şekilde.. Her zaman bir arzun olursa buralardan özelden yaz bana gerçekten yardımcı olmaaya çalışırm canım.
FIRDEVSCANSU arkadaşımız içim 300 okudum canım
bende yenı arkadas ıcın 300 okudum
Canım almadım ya hiç Aklıma gelmedi.tatlm masallahhhh cok iyi cok iyi
tatlm catlarken asiri agri oldu bnde kske ovülasyon testi alsaydn tam günü bulurdnz
Amin inşallah sende kolay hamilelik kolay doğum yaşarsınAllah razi olsun herkesten Haklarinizi helal edin ins bzde.melegimizi sagsalim kucagimiza alriz Rabbim sizlerede tum isteyenlere bu guzel anlatmaya kelimelerin yetmedigi mutlulugu nasip etsin insss
Biraz değil çok stresliyim galiba.
Çevremde hamile kalamayan bi tek benim.
Sürekli soruyorlar hamile değilmisin falan diye.
Çok istiyorum çok düşünüyorum ondan aklımdan atamıyorum
Allah razı olsun
Sivasın bi köyündeyim.
Kitap alıyorum okuyorum elişi falan öğreniyorum komşudan oyalanayım onlarlA diyorum ama yinede bebek işini aklımdan atamıyorum
Amin bitanemm ins ins dualarim sizlerle Rabbim kucaklarimizi bos brkmasin insAmin inşallah sende kolay hamilelik kolay doğum yaşarsın
Bebişi sağlıcakla Kucağına alırsın.
Ne olur bizlere dua etmeyi ihmal etme
Hamilelerin duası kabul olurmuş
Evet haklısın herşey Rabbim den. Demek ki biraz daha sabretmemiz lazım İnşallah olacak inanıyorumCanım benim seni çok iyi anlıyorum bende aynı konumdayım.. Öyle çok arkadaşım var ki birlikte hamile kalmayı çalıştıgımız kimisi cocugunu büyüttü kimisi 2.sini bile doğurdu ama taktiri ilahii..
İnsan bu süreçte aslın da hiçbir şeyin kendi elinde olmadıgını anlıyor.. Yapan da yaptırdan da Allah.. Bunu idrak etmeyi ve sindirmeyi bu süreçte öğrendim.. Şimdi kimseye iyi ki doğurmuşsun demiyorum iyi ki nasip etmiş rabbim sana diyorum..
Sen gönlünü ferah tutmaya kendine bu durumu izah etmeye bu süreçte ne öğrene bilirim ona odaklan tatlım.. Bizim dualarımızdasın nasılsa rabbim çok büyük.
tmm ben herkes için 300 okurum inşallah kendim de dahillkızlar bi rakam belirleyin listenin sonuna kadar alın tek tek cevap vermek zorunda da kalmazsınız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?