- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Keske sevme gecilseydi canim.Insallah biterde geceriz.
Canım kendi adıma karar veremedim ki istersen isimlerini değistirelim zaten o yazılanlar topluca okudu bitirdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keske sevme gecilseydi canim.Insallah biterde geceriz.
700mu okudun yanibana 300 yazmıssın bırde 400 ekler mısın canım benım duaya gecılsın ınsallah tabı sızler ıcın sorun olmazsa arkadaslar
Biterse sorun yok o kadar rica etti hani bitmezse arkadasimizida kirmayalim diye dedim cnmCanım kendi adıma karar veremedim ki istersen isimlerini değistirelim zaten o yazılanlar topluca okudu bitirdi
Canim liste bitince ben devam edicem ama liste yapma isini baska bi arkadasimiz yapsa olurmu?Kızlar doktora gittim
Bugün adetimin 13. Günü
2 tane yumurtam varmış.
Solda 26 mm
Sağda 21 mm
Çok iyi dedi doktor
1 hafta daha çalışmalara devam dedi.
Ya inşallah bi tanesi tutar ya Allah ım ne olur su cuma gününün yüzü suyu hürmetine kucaklarımızı doldur Yarabbim ne olurrr
Aminnnnnn
Biterse sorun yok o kadar rica etti hani bitmezse arkadasimizida kirmayalim diye dedim cnm
Canim liste bitince ben devam edicem ama liste yapma isini baska bi arkadasimiz yapsa olurmu?
E sen devam ettir o zaman ben bu ara bel agrisindan cok cekiyorum mide bulantisida tam gaz devambence de canım artık sen yapma zaten zorlanıyorsun bir de burda yoruluyorsun..
E sen devam ettir o zaman ben bu ara bel agrisindan cok cekiyorum mide bulantisida tam gaz devam
Amin inşallah canım benim inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsinKızlar doktora gittim
Bugün adetimin 13. Günü
2 tane yumurtam varmış.
Solda 26 mm
Sağda 21 mm
Çok iyi dedi doktor
1 hafta daha çalışmalara devam dedi.
Ya inşallah bi tanesi tutar ya Allah ım ne olur su cuma gününün yüzü suyu hürmetine kucaklarımızı doldur Yarabbim ne olurrr
Aminnnnnn
Canim benimm allahim kabul etsin inşallah sela ve cuma arasi okudum insallah hyirlisiyla minigin gelsin guzel haberlerini bekliyoruz :):)bana 300 yazmıssın bırde 400 ekler mısın canım benım duaya gecılsın ınsallah tabı sızler ıcın sorun olmazsa arkadaslar
canım çatlayacak mı diye çok fazla düşünme stresten uzak dur dışarı çık inş çatlayacak. kasıklarnda sancı olur çatlayıncaKızlar doktor daha gelmene gerek yok dedi.
Çatladımı bu yumurtalar çatlamadımı nerden bilecezki.
Bi kaç gün içinde çatlar dedi o kadar.
Çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum valla 2 kişiyi kaçırmışım aralıklı.. okumuş bitirmişsiniz hakkınızı helal edin sıradaki sevmkee için 300 okuyorum