Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Canım gerçekten bizi bizden başka kimse anlamıyor.
Ama annen kötü niyetle demiyordur tabiki.
Biraz sen den daha stresli olduğu belli.
Böyle yapmamalı sana destek olmalı.
Geçtiğimiz haftalarda bende annemin yanındaydım.
Hatta o hafta anneler günüydü.
Annemin anneler gününü kutladım ve ne olur anne bana çok dua et bende anne olayım dedim.
Oda elbette olacaksın sabret herşeyin bir vakti var falan dedi.
Annemin bu sözleri beni çok mutlu etti.
Her zaman benim anneminde dilinde yaseminin de çocuğu olsa. Rabbim kızımada evlat verse diye herzaman annemden duyuyorum.
Ama kötü bir niyetle demiyorlar eminim
Çok istedikleri için dillerinden düşürmüyorlar.

Amaaa çevre baskısını sorma gitsin
O kadar bunalıyorum ki bir ortama girmek istemiyorum
Beni kimse anlamıyor.
Bebek varmı diye soruyorlar yok dediğimde ise niye yok sorusuyla karşılaşıyorum.
Ya ben ne bileyim niye yokya. Böyle sorumu olur ya.

İyiki bura vat derdimi yazıyorum buraya rahatlıyorum.
İnşallah rabbimiz tez zamanda nasip eder bizlere hayırlı evlat

Canım annene o tarz şeyleri anlatmaya bilirsin.. Kısmet de yani denemediğinizi belli etmee... Zamanı vakti gelince elbet olacaktır sen içini ferah tut, kimsenin de sözüne takılma..
Ne yaparsak yapalımm hiç bir zaman kaderin önüne geçemeyiz..

Yok tatlım okumamıştim yazmamıştım şimdi okuyorum

Canım okudun diye görmüşüm sanırım kusura bakma bazen karışıklık olabiliyor..

Kızlar kusura bakmayın sayfalara geri gidip bulup yazıyorum sanırım isim hataları yapmışım..
Zorla dua okutmak gibi olmasın.. Hakkınızı helal edin

slm kızlar benım duayı cuma gunune denk getırsek olur mu cunku o zanam benım yumurtlama gunum oluyor o yuzden cuma gunu olsun lutfen ve bana her kes cuma gununden ıtıbaren dua okusun onceden degıl lutfen zeynep

Önemli değil canım 2tane damla var olur öyle ;-)

Canm seni cok iyi anliyorm ..annen muhakkak sen kadar hatta senden daha fazla istedigi icin öyle yapiyodr ama istersen gerek cevrene gerek annene cok yoruldm bunaldm bi süre ara verdk calismalara oluruna braktm artk hc bsy duymak istemiyorm bu konuda diyebilirsn..cevremizdeki insanlardan da artk sorularindanda gina geldi yeminle..
hep sunu düsün herkesn cocugu olmak zornda degil bu hayatta..illa herks evlat sahibi olacak diye bir kural yok napalm Rabbm nasip etmezse ..sen esinin cocugu gibi ol oda snn cocugun gibi olsn..öyle merhametle öyle sevgiyle yaklasin birbirinze...Allah hepimzn yardmcisi olsn kolay bir sürec degil elbet ama bizede bzden baska yardmci olabilecek kmse yok.

Slm cnm. Hemen hemen benim gibi durumun. Benim cevremde herkes soordugunda ben hep ,,BIZ DAHA BEBEK DÜŞÜNMUYORUZ DIYORUM,,
Sonucta kime ne? Kendi anneme de yalan soyluyorum yoksa hep sorucak.
Rabbim biliyor ya istedigimuzi o bilsin yeter.

Evet canım herkesin çocuğu olacak diye bi kural yok.
Ama çocuğumuz yok diye herseferinde bunu gözümüze sokuyorlar.

Allah ım bizi insanların insafına bırakma ne olur ne olur

Evet canım herkesin çocuğu olacak diye bi kural yok.
Ama çocuğumuz yok diye herseferinde bunu gözümüze sokuyorlar.

Allah ım bizi insanların insafına bırakma ne olur ne olur
Sunu unutmamak lazm kizlar bizim imtihanimz sadece evlatsizlik degil biz insanlarla da imtihan oluyorz bu zorlu sürecte..yapacak birsey yok sabredicez umursamcaz duymcaz napalm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…