- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
canım sigorta da yapıyor muhtemel hatta zeynep kamil hastanesine gidebilirsin ama aynı cihazı kullanmıyor olabilirler...canım dr bana tarlusal verdi çünkü en son adet 26 martta oldum. 2. gün bugün ilacı kullanıyorum. c tesi ilaç bitse pazar günü adet olsam.. sanırım dr um tahlil sonuçlarımı da değerlendirip, yönlendirecektir beni
sigorta da yapılıyor mu bu film bir bilgin var mı?
Tubaya OKUYORUZ canimArkadaşım 2 gün önce yaptırdım anestezi ile yaptırdım hicbirsey hissetmiyorsun..3 ay öncede yaptırmistim onda anestezi almadim biraz agrin oluyor kendini kasma rahat ol
Tubaya OKUYORUZ canimArkadaşım 2 gün önce yaptırdım anestezi ile yaptırdım hicbirsey hissetmiyorsun..3 ay öncede yaptırmistim onda anestezi almadim biraz agrin oluyor kendini kasma rahat ol
Tubaya okuyoruz cnmyetisemedimhızlı ilerlemiş. Ayşe yigit için 250 aldim
Tubaya okuyoruz cnmtamam canım 3oo alayaım
Tubaya okuyoruz cnm
Evet masallah bize :))Maşallah sıra ne hızlı ilerliyor yahuTmm canım 300 alayım . Ben zaten herkese 300 alıcam sormadan da yazabilirsin yani . Burda olduğum zaman girip bakıyorum .
canım sigorta da yapıyor muhtemel hatta zeynep kamil hastanesine gidebilirsin ama aynı cihazı kullanmıyor olabilirler...
Bir tek benim dediğim yer agrısız ve kanamasız 5 dakika da yapıyor.. Yani belki diğer hastanelerde öyledir ama görmeden seni yanıltmak istemem..
ne yazık ki özel gibi olmuyor devlet hastaneleri. gidebiliriz sanırım senin dediğin yere. şişli den gelmek belki sıkıntı olabilir biraz. arabamız yok çünkü. toplu taşımayla gidip geliriz
hayırlı sabahlar gercekten bu sayfayı cokbegendım bırbırınden mukemmel ınsanlar var burda ve ben her sıkıntımı gelıp rahatlıkla paylasıyorum benım sankı sırdasım gıbı .allah hepınızden razı olsun rabbım tez zamanda dualarınızı kabul etsın ınsallah.bu sabah namaza kalkınca burdakı butun arkadaslar ıcın dua ettım gercekten burası bana moral oldu
Kesinlikle katiliyorum sana.. Onceleri esim cok kiziyodu cok zaman harciyorsun o telefonla diyordu. Simdi kendi soruyor dua siran geldimi diyor aklima bisiy takildigi zaman akrabaya degil dua sayfasindaki kizlara sor onlar bilir diyor vs vs ;hayırlı sabahlar gercekten bu sayfayı cokbegendım bırbırınden mukemmel ınsanlar var burda ve ben her sıkıntımı gelıp rahatlıkla paylasıyorum benım sankı sırdasım gıbı .allah hepınızden razı olsun rabbım tez zamanda dualarınızı kabul etsın ınsallah.bu sabah namaza kalkınca burdakı butun arkadaslar ıcın dua ettım gercekten burası bana moral oldu
zeynep kamil benim doğdugum hastane uğur getirsin inşallah size :)canım sigorta da yapıyor muhtemel hatta zeynep kamil hastanesine gidebilirsin ama aynı cihazı kullanmıyor olabilirler...
Bir tek benim dediğim yer agrısız ve kanamasız 5 dakika da yapıyor.. Yani belki diğer hastanelerde öyledir ama görmeden seni yanıltmak istemem..
zeynep kamil benim doğdugum hastane uğur getirsin inşallah size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?