Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bi sorun yok diye strese sokuyorum kendimi işte.Demek ki vakti değil canım.. Dua edelim o vakit kısalsın hayırlı saglıklı bereketli bir evladın olsun..
Problem yoksa çok sanslıyım diye düşün ve akışına bırak düşündükçe kendini strese sokuyorsun ve vücut ister istemez stresten kendini hamile kalmak için erteliyor..
Bende başladım ve tavsiye ederim -mış yöntemi uyguluyorum..
Bir defter edindim.
Sol tarafa " gerçekten sahip olduklarım için şükrettiklerim"
Sağ tarafa " arzu ettiğim ama gerçekte var-mış gibi olanlar"
yazıyorum...
Mesela
Sol taraf
güzel bir evliliğim var
İşim var
Annem var
ben doğurgan bir kadınım
vs...
sağ taraf
tam ve mükemmelim
bu denemede hamile kaldım
dualarım gerçekleşti
benım yumurtalarım 1 sperm ile bile döllenip tutundu
vs.
belki bu süreçte yazmak rahatlatacak.. Ve bir süre sonra sağ taraftakiler sol tarafa geçecek:)
valla canım bende bugün yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum . moralim eksilerde. 27 nisanda çatlatma iğnesi oldum. maalesef bugün hastalandım. sabahtan beri gözümün yaşı dinmiyorBoğazım düğüm düğüm ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum
Rabbim gönlümüze ferahlık ver
listeye bende ismimi yazdırabilir miyim?Yeni listede senide görmek isteriz canım
Ne kadarlık evlisin ne kadardır bebek istiyorsun
İnşallah en kısa zamanda hamile haberini alırız
Ne kadardır istiyorsun canım bende gelecek hafta içi doktora gitcem klomen istiycemvalla canım bende bugün yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum . moralim eksilerde. 27 nisanda çatlatma iğnesi oldum. maalesef bugün hastalandım. sabahtan beri gözümün yaşı dinmiyor
listeye bende ismimi yazdırabilir miyim?
benim ilk denemem di canım maalesef oplmadı. 1 yıllık evliyimNe kadardır istiyorsun canım bende gelecek hafta içi doktora gitcem klomen istiycem
Canım önceki listemiz yarına kadar biter.listeye bende ismimi yazdırabilir miyim?
Canım önceki listemiz yarına kadar biter.
Listeyle ilgilenler.
Zeyneb21 ve
portakales
Onlar eklerler sizi.
Hoşgeldin aramıza
Ne kadardır istiyorsunuz bebek bi sorun varmı
Canım daha ilk denemenmiş.benim ilk denemem di canım maalesef oplmadı. 1 yıllık evliyim
Seninki ilaçla büyüyor çatlıyor olmuyor4 yıllık evliyim pko olduğu için ilk baştan beri istiyorum. eşimde çok şükür bi sorun yok 6 ay klomen tedavisi yumurtalarım büyüyo çatlatma iğnesi ile çatlıyo ama sonuç yok. 2 kere aşılama yaptırdım suan çok yoruldum 2 aydır tekrar klomene tedavisine başladım.
Hoşgeldin canım aramıza.ben de katılmak isterim arkadaşlar dua listenize
Teşekkür ederim canım benim listede beni gormek istediginiz icin ben kendimi tanitayim sizde bana yapmam gerekenleti yazarsaniz sevinirim gunluk okunacak olan ve saatin farkı varmi ....evvela 17 yillik evliyim iki kixim var buyugu 16 küçüğü 11 yasinda kucugu olduktsn sonra ev alfik ve ben ogun bugundur calisiyorum malum kredili aldik 10 yil hic baska cocuk dusunmedik calismak zorundaydim 11 aydir artik kiz erkek fark etmez olursa olsun dedik ve hala olmadi bekliyorum olsun diye beklemel dahada zor bende bir baktim ki boyle dualarla bulusmssunuz bende araniza katilmak istedim ben 36 yasindayim zanla sizide tanimak isterim rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah daha sonrada onbir aydadir neler yaptihimi anlatirim inşallah listenizde bende olurumYeni listede senide görmek isteriz canım
Ne kadarlık evlisin ne kadardır bebek istiyorsun
İnşallah en kısa zamanda hamile haberini alırız
Canim benim allah razi olsun benide araniza aldiginiz icin ben merak ediyorum gunluk okunacak dualari beni bilgilendirirsiniz unutulmamak dilegiyle heycanla bekliyorumTatlim yeni liste yarin falan yapılır.
Insallah birbirimize ettigimiz dualar kabul olur tez zamanda.
2 kisiye ust uste okumayan siliniyor.
Hafta sonu giremiyosan 2,3kisiye toplu alirsin mesela canim.
Aramiza hosgeldin..
Canim yeni listede yokmusun?
Amin inşallah bugece dualarla bulusalim inşallahBoğazım düğüm düğüm ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum
Rabbim gönlümüze ferahlık ver
Abla diyim o zaman size.Teşekkür ederim canım benim listede beni gormek istediginiz icin ben kendimi tanitayim sizde bana yapmam gerekenleti yazarsaniz sevinirim gunluk okunacak olan ve saatin farkı varmi ....evvela 17 yillik evliyim iki kixim var buyugu 16 küçüğü 11 yasinda kucugu olduktsn sonra ev alfik ve ben ogun bugundur calisiyorum malum kredili aldik 10 yil hic baska cocuk dusunmedik calismak zorundaydim 11 aydir artik kiz erkek fark etmez olursa olsun dedik ve hala olmadi bekliyorum olsun diye beklemel dahada zor bende bir baktim ki boyle dualarla bulusmssunuz bende araniza katilmak istedim ben 36 yasindayim zanla sizide tanimak isterim rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah daha sonrada onbir aydadir neler yaptihimi anlatirim inşallah listenizde bende olurum