Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Bende okuyorum rabbim kabul etsin

Tüm arkadaşlara okudum rabbim kabul etsin inşallah amiiiiin. Asimisa arkadaşım beni eklemişsin Allah razı olsun.
Burda güzel haber bekleyen arkadaşların kandilleri mübarek olsun, rabbim tez vakitte dualarına icabet etsin inşallah. Allah'ım sen ellerimizi boş çevirme hayırlısıyla bizlere güzellikler nasip et. Amiiiiin

Merhaba arkadaşlar Allah nasip ederse ben de bir evlat istiyorum 39 yaşındayım ve hiç gebe kalamadım .. Nasıl oluyor acaba dua listesi ?

Okudum tüm arkadaşlarim niyetine Allah kabul etsin inşallah amin Allah hepmize sağlikli hayırlı evlat nasip etsin amin

10.02.2025 TARİHLİ LİSTEMİZ

DUAMIZ: (her bir üye için niyet ederek 100 defa okunacak!!!)

“RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN”
(SAFFAT SURESİ 100. AYET)

ANLAMI:
“RABBiM BİZE KATINDAN SALİH EVLATLAR NASİP EYLE”

1. nursevdi (NURSEVEN)
2. Asimisa (HATİCE KIZI ARMAĞAN)
3. E ebra34 (FERİDE)
4. Eckubra (NİMET KIZI ECE)
5. cemile___ (TÜLAY)
6. heralde (NEZAHAT KIZI EBRU)
7. H Hasretimm123 (GİZEM) Gebeliğinin sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi niyetiyle
8. the last chat bender (BAHAR)
9. Y Yaz2021 (ZELİHA KIZI EKİN)
10. L lov3y (GÜLSEN) Sağlıklı bebeği olsun
11. F ftkz (FERDANE)
12. G Gunduzguzell1 (RÜMEYSA) Gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi, bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alması niyetiyle
13. mavibaloncuk (AYŞE)
14. aci_cikolata (NERİMAN KIZI RAZİYE)
15. S SUDESUDE09 (ŞULE)
16. beronika (HATİCE KIZI BERNA)
17. A Anneolmayolundayim (NURGÜL)
18. T tugcesanlI6 (GÜLCAN KIZI TUĞÇE)
19. infinityspring (ELİF) tüp bebeğinin tutunması niyetiyle
20. D u t (ÖZGE)
21. Minnosprenses (MELİKE)
22. bir mucizee (FATMA)
23. Faylinn (NUR)
24. K kbr0008 (KÜBRA)

Listemizin tamamlanma tarihi: 19.02.2025

LİSTE ŞU AN ALIMLARA KAPALIDIR

Not 1: Liste bitim tarihine kadar okuyup okumadığını bildirmeyenler listeden çıkarılır.

Not 2: (YENİ KATILAN ARKADAŞLAR İÇİN)
Yukarıdaki ayeti belirtilen süre içerisinde her bir arkadaşımız için ismiyle niyet ederek 100 tane okuyoruz.

Merhaba arkadaşlar Allah nasip ederse ben de bir evlat istiyorum 39 yaşındayım ve hiç gebe kalamadım .. Nasıl oluyor acaba dua listesi ?
inşallah hayırlısı olsun senin için.
liste mesajında hepsi yazıyor oradan bakabilirsiniz yeni 20sinde başlayacak isminizi yazarsanız ekleyeyim sizi.

Okudum canım

Herkesin niyetine okudum Rabbim kabul etsin tez zamanda kolaylıkla hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımıza kavuşmak nasip olsun amin amin amin

Ayyy okuyunca nasıl sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eyler inşALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…