Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Asimisa . canım tüm listedeki arkadaşlarıma okudum bağışladım Allah kabul etsin inşAllah

Yeni listeye ekler misin Allah razı olsun

Yeni listeye beni de ekleyebilir misiniz ne zaman başlayacaksa

10.02.2025 TARİHLİ LİSTEMİZ

DUAMIZ:

“RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN”
(SAFFAT SURESİ 100. AYET)

ANLAMI:
“RABBiM BİZE KATINDAN SALİH EVLATLAR NASİP EYLE”

1. nursevdi (NURSEVEN)
2. Asimisa (HATİCE KIZI ARMAĞAN)
3. Eckubra (NİMET KIZI ECE)
4. cemile___ (TÜLAY)
5. heralde (NEZAHAT KIZI EBRU)
6. H Hasretimm123 (GİZEM) Gebeliğinin sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi niyetiyle
7. the last chat bender (BAHAR)
8. Y Yaz2021 (ZELİHA KIZI EKİN)
9. L lov3y (GÜLSEN) Sağlıklı bebeği olsun
10. F ftkz (FERDANE)
11. G Gunduzguzell1 (RÜMEYSA) Gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi, bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alması niyetiyle
12. mavibaloncuk (AYŞE)
13. aci_cikolata (NERİMAN KIZI RAZİYE)
14. espressoc (SEHER KIZI KEVSER)
15. Sutlac777 (DUYGU)
16. S SUDESUDE09 (ŞULE)
17. beronika (HATİCE KIZI BERNA)
18. A Anneolmayolundayim (NURGÜL)
19. T tugcesanlI6 (GÜLCAN KIZI TUĞÇE)
20. infinityspring
21. D u t

Listemizin tamamlanma tarihi: 19.02.2025

LİSTE ŞU AN ALIMLARA AÇIKTIR

Not 1: Liste bitim tarihine kadar okuyup okumadığını bildirmeyenler listeden çıkarılır.

Not 2: (YENİ KATILAN ARKADAŞLAR İÇİN)
Yukarıdaki ayeti belirtilen süre içerisinde her bir arkadaşımız için ismiyle niyet ederek 100 tane okuyoruz.

Günaydın canım ben katilamayacagim bu ay

İçimde bu aralar büyük bir huzursuzluk var, dualarınız bekliyorum, şimdiden hepinizden Allah razı olsun, rabbim hayırlı tüm dualarınızı kabul etsin inşallah..

İsmim özge niyetim sağlıklı hayırlı bir evlat ve sağlıklı rahat gebelik geçirip rahat bi doğum yapmak

İsmin melike dileğim sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmak rahat bir doğum yapıp kucağıma almak

Beni de ekler misiniz

İsmim Fatma

Sağlıkla kolaylıkla tez vakitte sağlıklı bir gebelik sağlıklı doğum hayırlı bir evlat sahibi olmak
Teşekkürler dutum

İçimde bu aralar büyük bir huzursuzluk var, dualarınız bekliyorum, şimdiden hepinizden Allah razı olsun, rabbim hayırlı tüm dualarınızı kabul etsin inşallah..
Rabbim huzursuzlugunuzu gidersin inşallah ben nazara kem göze inanırım sizde kendinize bol bol nas Felak ayetel kürsü okuyun

Okudum canım yeni eklenenlerde okudum

Bende katılamayacağim bu ay

Merhaba beni de ekler misiniz ismim Nur

Şimdi başlamıyoruz dimi liste tamamlanınca başlicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…