sabahtan başlamıştım okumaya herkese okudum rabbim dualarımızı kabul etsinSelam kızlar bugün listemiz bitiyor bildirimlerinizi bekliyorum
5.MMorsalkimm (GÜLSEREN KIZI ÖZGE)
6.beyons (REFİKA KIZI BEYHAN)
13.Gulumse90 (ŞAYESTE KIZI ÖZLEM)
17. C Ceylan87 (AYŞE)
18.gecenin_resmi (ESRA)
SağolunAllah tedaviniz de kolaylıklar versin inşallah isminiz nedir sizi de ekleyeyim listeye
Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızıAsimisa yeni listede benim niyetimi değişebilir misiniz.
Gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi, bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alması niyetiyle .
Ayy hamilemisiniz rabbim sağ salim kucağınıza almanızı nasip etsin bana sonra burdaki herkesede hamile kalmanızı nasip etsin aminAsimisa yeni listede benim niyetimi değişebilir misiniz.
Gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi, bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alması niyetiyle .
Amin . inşallahHayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı
Evet, çok sağolun. Rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahAyy hamilemisiniz rabbim sağ salim kucağınıza almanızı nasip etsin bana sonra burdaki herkesede hamile kalmanızı nasip etsin amin
Tüm arkadaşlarım adına okudum Allah'ım labul ve makbul eylesin hepimiz için.Selam kızlar bugün listemiz bitiyor bildirimlerinizi bekliyorum
13.Gulumse90 (ŞAYESTE KIZI ÖZLEM)
17. C Ceylan87 (AYŞE)
18.gecenin_resmi (ESRA)
Allah'ım hayırlı mübarek etsin. Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat eylesinAsimisa yeni listede benim niyetimi değişebilir misiniz.
Amin , çok sağolun.Allah'ım hayırlı mübarek etsin. Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat eylesin
Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah ne gibi sorunlar varki özel degilseMerhabaAsimisa yeni listede benim niyetimi de aşağıdaki şekilde düzenleyebilir misiniz ?
Gebeligimde bazı durumlar oluşmaya başladı duaya çok ihtiyacim var . Allah'ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun
AminnHayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah ne gibi sorunlar varki özel degilse
Dualarimdasiniz rabbim sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin moralinizi güzel tutun yer gök duala kurulmuş bol bol dua edelimAminnbenim zaten kronik durumlarım var bunları bilerek tüp bebeğe başlamıştık. Geçen hafta bebegimize omfalosel tanısı konuldu. Şimdi yaşamla bağdaşmayan kromozom defekti var mı ? Bunun için koryon villus biyopsisi yapıldı. Sonucunu bekliyoruz. Daha sonraki haftalar kalp? Akciğer yönünden değerlendirilecek omfalosel ile beraber bu sorunlar olabiliyormuş. Yani duaya çok ihtiyacim var...
Allah razı olsun evet yer gök dua ile. Allah'ım isteyen herkese bana da sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsinDualarimdasiniz rabbim sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin moralinizi güzel tutun yer gök duala kurulmuş bol bol dua edelim
Canım ben yeni liste için bir iki hafta sonra katilicam demiştim ama?08.10.2024 TARİHLİ LİSTEMİZ
DUAMIZ:
“RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN”
(SAFFAT SURESİ 100. AYET)
ANLAMI:
“RABBiM BİZE KATINDAN SALİH EVLATLAR NASİP EYLE”
1.nursevdi (NURSEVEN)
2.Asimisa (HATİCE KIZI ARMAĞAN)
3. E ebra34 (FERİDE)
4.Eckubra (NİMET KIZI ECE)
7.cemile___ (TÜLAY)
8.heralde (NEZAHAT KIZI EBRU)
9. H Hasretimm123 (GİZEM)
10.the last chat bender (BAHAR)
11.ParlayanGece (HATİCE KIZI MERVE) gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi niyetiyle
12. Y Yaz2021 (ZELİHA KIZI EKİN)
13.Gulumse90 (ŞAYESTE KIZI ÖZLEM) gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi, bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alması niyetiyle
14.love_story (ÖZLEM) gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi bebeğini afiyetle kucağına alması niyetiyle
15. H harivefaa (AYNUR KIZI HARİKA)
16. L lov3y (GÜLSEN) sağlıklı bebeği olsun
17.gecenin_resmi (ESRA)
18. F ftkz (FERDANE)
19. E EceKaan (AYÇA)
20. G Gunduzguzell1 (RÜMEYSA)gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi, bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alması niyetiyle
21.gul_cann (HALİME KIZI ZEYNEP)
22.Burcin05 (BURÇİN)
23.mavibaloncuk (AYŞE)
Listemizin tamamlanma tarihi: 22.10.2024
LİSTE ŞU AN ALIMLARA AÇIKTIR
Not 1: Liste bitim tarihine kadar okuyup okumadığını bildirmeyenler listeden çıkarılır.
Not 2: (YENİ KATILAN ARKADAŞLAR İÇİN)
Yukarıdaki ayeti belirtilen süre içerisinde her bir arkadaşımız için ismiyle niyet ederek 100 tane okuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?