Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnn Allah razı olsuncumartesi eyüp sultan da olucam hem herkes için dua edicem hem de bu duayı tüm listeyi bitiricem Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin Asimisa
Tüm arkadaşlarıma okudum. Allah'ım bizlere ve isteyen herkese sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatları kolaylıkla nasip etsin. Ellerine sağlık Allah senden razı olsun Asimisa13.08.2024 TARİHLİ LİSTEMİZ
DUAMIZ:
“RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN”
(SAFFAT SURESİ 100. AYET)
ANLAMI:
“RABBiM BİZE KATINDAN SALİH EVLATLAR NASİP EYLE”
1. nursevdi (NURSEVEN)
2. Asimisa (HATİCE KIZI ARMAĞAN)
3. E ebra34 (FERİDE)
4. Eckubra (NİMET KIZI ECE)
5. V e n u s (ÖZGE)
6. MMorsalkimm (GÜLSEREN KIZI ÖZGE)
7. beyons (REFİKA KIZI BEYHAN)
8. cemile___ (TÜLAY)
9. heralde (NEZAHAT KIZI EBRU)
10. H Hasretimm123 (GİZEM)
11. the last chat bender (BAHAR)
12. ParlayanGece (HATİCE KIZI MERVE) gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi niyetiyle
13. ktphn3434 (NURTEN KIZI KÜBRA)
14. Gulumse90 (ŞAYESTE KIZI ÖZLEM) gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi niyetiyle
15. love_story (ÖZLEM)
16. A alen83 (AYŞE KIZI DİLEK)
17. S ssgz2011
18. P papatyaseverbiri
19. E esra al
20. H harivefaa (AYNUR KIZI HARİKA)
Listemizin tamamlanma tarihi: 26.08.2024
LİSTE ŞU AN ALIMLARA KAPALIDIR
Not 1: Liste bitim tarihine kadar okuyup okumadığını bildirmeyenler listeden çıkarılır.
Not 2: (YENİ KATILAN ARKADAŞLAR İÇİN)
Yukarıdaki ayeti belirtilen süre içerisinde her bir arkadaşımız için ismiyle niyet ederek 100 tane okuyoruz.
selam isminiz nedir yeni liste 27'sinde başlıyor ona eklerim tabiMerhaba bende katılmak istiyorum dua grubuna tup bebek sürecindeyim
Gülsenselam isminiz nedir yeni liste 27'sinde başlıyor ona eklerim tabi
selam yeni liste 27'sinde başlayacak ona eklerim isminiz nedir?S.a benim de bebek nasip olmadı ,ben de dua grubuna katılmak istiyorum ,neler yapıyoruz
İsmim Ayşe ,herkes için ayrı ayrı 100tane mı okuyoruz herkesin ismini okuyup niyet edip 100mu ,günlük her gün mu okuyoruzselam yeni liste 27'sinde başlayacak ona eklerim isminiz nedir?
Ayeti belirtilen süre içerisinde her bir arkadaşımız için ismiyle niyet ederek 100 tane okuyoruz.
Herkes için ayrı niyet edip bir kişi için 100 tane okuyoruz canım. Belirli son tarihe kadar bitirip bildiriyoruzİsmim Ayşe ,herkes için ayrı ayrı 100tane mı okuyoruz herkesin ismini okuyup niyet edip 100mu ,günlük her gün mu okuyoruz
Sağol canım Allah razı olsunHerkes için ayrı niyet edip bir kişi için 100 tane okuyoruz canım. Belirli son tarihe kadar bitirip bildiriyoruz
SevalMerhaba yeni liste Salı günü başlıyor ona eklerim sizi isminiz nedir acaba?