- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
Amin canım, Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kolaylıkla inşallah.Kızlar Allah nasip ederse bu hafta doğumum var. Kendimi listeden çıkardım. Listeyi devir almak isteyen çıkmazsa ben aksatmamaya çalışarak devam ettireceğim. Rabbim, ben de dahil tüm hamile arkadaşlarımı sağlıkla bebişlerine kavuştursun. Hamile olmayan arkadaşlarımı da tez zamanda bekledikleri haberle müjdelesin inşallah
Amin Allah razı olsun canımAmin canım, Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kolaylıkla inşallah.
Ben okudum kuzum tüm arkadaşlarıma allahım kabul etsin inşallah girip haber veremedim@Asimisa ( ARMAĞAN)
Hasretim30 ( ESİN )
guelcihan21 ( GÜLÇİN ADIGÜZEL CEVHER )
@Efsun 34
Pembeyuvam ( HATİCE )
Hali ( ELİF )
Kızlar yeni liste başladı. Yarın akşam kapanacak. O zamana kadar bildirim yaparsanız listeye eklerim
Ben okudum kuzum tüm arkadaşlarıma allahım kabul etsin inşallah girip haber veremedim @Denizinhikayesi
Yeni listedekiler ne zaman başlasın okumaya acaba?Amin Allah razı olsun canım
Liste başladı canım. Okumaya başlayabilirsinYeni listedekiler ne zaman başlasın okumaya acaba?
Tamam hemen okuyorumListe başladı canım. Okumaya başlayabilirsin
Listeyi bitirdim Rabbim kabul etsin inşallah01.08.2022 TARİHLİ LİSTEMİZ
DUAMIZ:
''RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN"
(SAFFAT SURESİ 100.AYET)
ANLAMI:
"RABBİM BİZE KATINDAN SALİH EVLATLAR NASİP EYLE "
1- @ K kartanem2 ( SULTAN )
2- V Vavin ( HAVVA KIZI ARZU )
3- @nursevdi ( KADİR KIZI NURSEVEN )
4- @iki prensesin annesi ( YADİGAR )
5- @SoLeiL12 ( RAHİME )
6- @Asimisa ( ARMAĞAN)
7-Hasretim30 ( ESİN )
8- @agustos72 ( AYŞENUR )YENİ LİSTEDE OLMAYACAK
9-bsra61 ( BÜŞRA )
10-CYdA ( CEYDA )
11- @perestu ( KEVSER )
12-madamseker ( VİLDAN )
13-SonsuzUmut ( ZERRİN)
14- @Niqu ( NİGAR )YENİ LİSTEDE OLMAYACAK
15- T There is Hope ( NESLİ KIZI ŞENNUR )
16-the last chat bender ( BAHAR )
17- @flamel ( DİLARA )
18-guelcihan21 ( GÜLÇİN ADIGÜZEL CEVHER )
19- @ E ebra34 ( FERİDE )
20- @Efsun 34
21- @Pembeyuvam ( HATİCE )
22-Hali ( ELİF )
Listemizin tamamlanma tarihi: 13.08.2022
LİSTE ŞU AN ALIMLARA KAPALIDIR
En geç 13.08.2022 tarihine kadar bitirilecektir.
NOT 1: Liste bitim tarihine kadar okuyup okumadığını bildirmeyenler listeden çıkarılır.
NOT 2: (YENİ KATILAN ARKADAŞLAR İÇİN) Yukarıdaki ayeti belirtilen süre içerisinde her bir arkadaşımız için ismiyle niyet ederek 100'er tane okuyoruz.
Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah
Canım Allah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah eğer listeyi kontrol etmeye fırsat bulamazsan yardımcı olabilirim dua eder dua beklerimKızlar Allah nasip ederse bu hafta doğumum var. Kendimi listeden çıkardım. Listeyi devir almak isteyen çıkmazsa ben aksatmamaya çalışarak devam ettireceğim. Rabbim, ben de dahil tüm hamile arkadaşlarımı sağlıkla bebişlerine kavuştursun. Hamile olmayan arkadaşlarımı da tez zamanda bekledikleri haberle müjdelesin inşallah
Rabbim hayırla, sağlıkla bebeğini bir avazda kucağına almayı nasip etsin insAllah bizleri de duan da unutma canımKızlar Allah nasip ederse bu hafta doğumum var. Kendimi listeden çıkardım. Listeyi devir almak isteyen çıkmazsa ben aksatmamaya çalışarak devam ettireceğim. Rabbim, ben de dahil tüm hamile arkadaşlarımı sağlıkla bebişlerine kavuştursun. Hamile olmayan arkadaşlarımı da tez zamanda bekledikleri haberle müjdelesin inşallah
Okudum tüm listeye Allah kabul etsin insallah@Asimisa ( ARMAĞAN)
Hasretim30 ( ESİN )
guelcihan21 ( GÜLÇİN ADIGÜZEL CEVHER )
@Efsun 34
Pembeyuvam ( HATİCE )
Hali ( ELİF )
Kızlar yeni liste başladı. Yarın akşam kapanacak. O zamana kadar bildirim yaparsanız listeye eklerim
Amin canım Allah razı olsun. Her zaman dualarımdasınız. Nerede evlat için hasret çeken varsa rabbim daha fazla aratmadan bekletmeden nasip etsin cennet kokulu melekleriRabbim hayırla, sağlıkla bebeğini bir avazda kucağına almayı nasip etsin insAllah bizleri de duan da unutma canım
Allah razı olsun canım. Listeyi tamamen devir almak isteyen çıkana kadar elimden geleni yapacağım inşallahCanım Allah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah eğer listeyi kontrol etmeye fırsat bulamazsan yardımcı olabilirim dua eder dua beklerim