- 26 Ağustos 2020
- 1.554
- 787
- 29
Teşekkür ederimKartanemin ve diğer tüm arkadaşların ismi ile niyet ederek okuyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimKartanemin ve diğer tüm arkadaşların ismi ile niyet ederek okuyoruz
Kusura bakmayınız geç yazdım. Bu aralar biraz yoğundum, haklarınızı helal edin. Tüm listeye okudum. Rabbim kabul etsin inşallah.SoLeiL12 canım yeni liste başladı. Yarın akşam kapanana kadar bildirim yaparsan eklerim yine
Canım bu liste kapandı. Ama istersen 14 ağustos listesine eklerim. İnşallah güzel haberlerini alırız. Dualarımız seninleKeşke listeye benim de Adımı yazsanız dün tüp bebek transferi oldum 10 gün sonra belli olacak. Bu arada duaya çok ihtiyacım var. Arkadaşlara da ben okurum (Hazel Mihriban)
Merhaba ben de geçen hafta transfer oldum 5 gün sonra belli olacak inşallah. Sizin için dua okudum dualarımız kabul olur inşallah amin A aydinlihaticeKeşke listeye benim de Adımı yazsanız dün tüp bebek transferi oldum 10 gün sonra belli olacak. Bu arada duaya çok ihtiyacım var. Arkadaşlara da ben okurum (Hazel Mihriban)
Amin inşallah beklemek çok zor rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın Allah razı olsunMerhaba ben de geçen hafta transfer oldum 5 gün sonra belli olacak inşallah. Sizin için dua okudum dualarımız kabul olur inşallah amin A aydinlihatice
Tüm listeye okudum dualarımız kabul olur inşallah amin01.08.2022 TARİHLİ LİSTEMİZ
DUAMIZ:
''RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN"
(SAFFAT SURESİ 100.AYET)
ANLAMI:
"RABBİM BİZE KATINDAN SALİH EVLATLAR NASİP EYLE "
1- @ K kartanem2 ( SULTAN )
2- @ V Vavin ( HAVVA KIZI ARZU )
3- @ nursevdi ( KADİR KIZI NURSEVEN )
4- @ iki prensesin annesi ( YADİGAR )
5- SoLeiL12 ( RAHİME )
6- @ Asimisa ( ARMAĞAN)
7- @ Hasretim30 ( ESİN )
8- @ agustos72 ( AYŞENUR )
9- @ bsra61 ( BÜŞRA )
10- @ CYdA ( CEYDA )
11- @ perestu ( KEVSER )
12- @ madamseker ( VİLDAN )
13- @Sonsuz umut ( ZERRİN)
14- @ Niqu ( NİGAR )
15- @ T There is Hope ( NESLİ KIZI ŞENNUR )
16- @ the last chat bender ( BAHAR )
17- @ flamel ( DİLARA )
18- @ guelcihan21 ( GÜLÇİN ADIGÜZEL CEVHER )
19- @ E ebra34 ( FERİDE )
20- @ Efsun 34
21- @ Pembeyuvam ( HATİCE )
22- @ Hali ( ELİF )
Listemizin tamamlanma tarihi: 13.08.2022
LİSTE ŞU AN ALIMLARA KAPALIDIR
En geç 13.08.2022 tarihine kadar bitirilecektir.
NOT 1: Liste bitim tarihine kadar okuyup okumadığını bildirmeyenler listeden çıkarılır.
NOT 2: (YENİ KATILAN ARKADAŞLAR İÇİN) Yukarıdaki ayeti belirtilen süre içerisinde her bir arkadaşımız için ismiyle niyet ederek 100'er tane okuyoruz.
Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah
Amin Sizden de Allah razı olsunAmin inşallah beklemek çok zor rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın Allah razı olsun