Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değerdiriyoruz canım şuan.
Pazartesi ye kadar boş durmak yok :)
Bakalım pazartesi ne diycek doktor devam derse yine devam :)
Bugün kasık ağrım çok oldu sabah acaba çatlamış olabilirmi
bakalim doktor ne yazacak ben hic farkında değildim kimbilir ne kadardır var. Daha teşhis konmadi gerçi ben kendim koydumfolikten de bikmistim biraktim o yuzden yeniden baslamam lazim sanirim
Olabilir canim.Akintinda varmiydi.Hatta iliski olupta sabahi agridiysa tutmusta olabilir.Bi arkadasim bana kendini oyle takip et demisti.Onda oldugu icin.Ama bende klomenden dolayı hafif agrilar vardir zaten ney neye isaret kestiremiyodumDeğerdiriyoruz canım şuan.
Pazartesi ye kadar boş durmak yok :)
Bakalım pazartesi ne diycek doktor devam derse yine devam :)
Bugün kasık ağrım çok oldu sabah acaba çatlamış olabilirmi
Canım tüplerin açıksa biraz ağrı olması normalDun anestezili rahim filmi cektirdm arkadaşlar. Belimin sol tarafı agriyor aksamdan beri. Leke halinde kanamam var. 4 gün ilişki yasak dedi doktor
Günaydın güzel anne adayıGünaydın hanımlar
Guzel bir pazar gunu olsun insallah
![]()
Amin canım yarın sonuçlarıma baktırcam bakalım. Demir. B12. Çinko d3 falan ne durumda.Folidoce al dedi banada hemsire icinde hem b12 varmis.Bende 1 sene kullanmistim folbiol sonra biraktim hergun ilacta eziyet.Rabbim sifa versin hepimize
Canım perşembe akşamı ilişki oldu cuma ve cumartesi akıntım vardı. Cumartesi sabah kasık ağrım oldu biraz ve cumartesi akşam yine ilişki oldu.Olabilir canim.Akintinda varmiydi.Hatta iliski olupta sabahi agridiysa tutmusta olabilir.Bi arkadasim bana kendini oyle takip et demisti.Onda oldugu icin.Ama bende klomenden dolayı hafif agrilar vardir zaten ney neye isaret kestiremiyodum
Rabbim tez zamanda güldürür inşallah gebe kontrollerine gideriz kalp atısını dinlemeye gelişimini takip etmeye giderizzzzz inşalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaahCanım perşembe akşamı ilişki oldu cuma ve cumartesi akıntım vardı. Cumartesi sabah kasık ağrım oldu biraz ve cumartesi akşam yine ilişki oldu.
Bugün ilişki yok yarın doktora gitcem bakalım yumurtam catlamışmı.
Çatlamamışsa ve büyükse çatlatma iğnesi istiycem yine yarın akşam ilişki olur heralde.
Doktor gün aşırı dedi çünkü bakalım ya hayırlısı
Aminnn inşallahhh hatice mRabbim tez zamanda güldürür inşallah gebe kontrollerine gideriz kalp atısını dinlemeye gelişimini takip etmeye giderizzzzz inşalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
amiiiiiiiinn amiiiiiiiiiinn amiiiiiiiiiiiinnnKızlar yarın yumurtam hakkında bilgi alayım.
İnşallah çatlama işi olursa annemlere gidicem bu hafta içi
ablamda gelmiş biraz kafa dağıtırım belki çok bunaldım 2 hafta kalacam bidahaki adetin 5. Gününe kadar kalırım.
Çünkü doktor en geç adetin 5. Günü gel klomen başlayalım demişti.
İnşallah adet olmam ya orda annemlerle sevincimi paylaşırım ya inşallah
Canım ilaç dediğin klomenmi kullanacanSelam kızlar ben hasta oldum 3.günü dra gidicem ilaca devam diycek sanırım,yine bir sonraki ayı beklemece ...
Canım ovulasyon adetten 14 Gün önce olur diye biliyorum.Kızla 5 gün gecti adet olmadım. Gec ovulasyon oldugu icin diyorum. Ama daha nkdr gecikir ki. Böyle durumla karşılaşan varmı. Her an olacakmış gibiyim.