- 1 Mayıs 2015
- 501
- 296
- 103
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klomen önermiyor doktorum yan etkisi fazla dedi, femara diye bi ilac var aslında göğüs kanseri tedavisinde kullanılıyor ama yumurtaları geliştirdiği fark edilmiş araştırdım epey kullanan var.6 ay kullanicam olmazsa aşılama dedi.gecen ay kullandim bebek olmadı ama adetim düzensizdi onu düzene soktu bakalım nasip artık...Canım ilaç dediğin klomenmi kullanacan
Canım seninki gerçekten enteresan bakalim ne olucak bende 34 gunde falan olurum.gelismeleri yaz bizede...Benim durum gercekten kafa karıştırıcı.
Ben 35 günde adet oluyorum. Bu ay yumurta 34 üncu gunnde çatladı. Yani adete bir gun varken.
Adeti düzene soktuysa cok iyi canım.Klomen önermiyor doktorum yan etkisi fazla dedi, femara diye bi ilac var aslında göğüs kanseri tedavisinde kullanılıyor ama yumurtaları geliştirdiği fark edilmiş araştırdım epey kullanan var.6 ay kullanicam olmazsa aşılama dedi.gecen ay kullandim bebek olmadı ama adetim düzensizdi onu düzene soktu bakalım nasip artık...
canm cok gecms olsn en korktugum sey benmfr rahim filmiDun anestezili rahim filmi cektirdm arkadaşlar. Belimin sol tarafı agriyor aksamdan beri. Leke halinde kanamam var. 4 gün ilişki yasak dedi doktor
ayyyy insallah kuzumKızlar yarın yumurtam hakkında bilgi alayım.
İnşallah çatlama işi olursa annemlere gidicem bu hafta içi
ablamda gelmiş biraz kafa dağıtırım belki çok bunaldım 2 hafta kalacam bidahaki adetin 5. Gününe kadar kalırım.
Çünkü doktor en geç adetin 5. Günü gel klomen başlayalım demişti.
İnşallah adet olmam ya orda annemlerle sevincimi paylaşırım ya inşallah
Hakkinda hayrlisi cnmSelam kızlar ben hasta oldum 3.günü dra gidicem ilaca devam diycek sanırım,yine bir sonraki ayı beklemece ...
canm seninki enteresan bir durum valla seninki adetten bir gün önce catlamisti zaten insallah tutmustrKızla 5 gün gecti adet olmadım. Gec ovulasyon oldugu icin diyorum. Ama daha nkdr gecikir ki. Böyle durumla karşılaşan varmı. Her an olacakmış gibiyim.
Insallah cnm. Pek umudum yok ama görecegiz doganın mucizesinicanm cok gecms olsn en korktugum sey benmfr rahim filmi
ayyyy insallah kuzum
Hakkinda hayrlisi cnm
canm seninki enteresan bir durum valla seninki adetten bir gün önce catlamisti zaten insallah tutmustr
Ayy canim benim hepiniz kalbi tertemiz anne adaylarisiniz canlarim gelicek bebislerimiz dogru vakitte insallah ☺☺Günaydın güzel anne adayı
Test yaptınmi hic canim evdeki testlerden yani kan degilKızla 5 gün gecti adet olmadım. Gec ovulasyon oldugu icin diyorum. Ama daha nkdr gecikir ki. Böyle durumla karşılaşan varmı. Her an olacakmış gibiyim.
Kızlar yarın yumurtam hakkında bilgi alayım.
İnşallah çatlama işi olursa annemlere gidicem bu hafta içi
ablamda gelmiş biraz kafa dağıtırım belki çok bunaldım 2 hafta kalacam bidahaki adetin 5. Gününe kadar kalırım.
Çünkü doktor en geç adetin 5. Günü gel klomen başlayalım demişti.
İnşallah adet olmam ya orda annemlerle sevincimi paylaşırım ya inşallah
CNM O ZAMAN SEN 2 HAFTA BEKLIYCEKSIN YANI.Benim durum gercekten kafa karıştırıcı.
Ben 35 günde adet oluyorum. Bu ay yumurta 34 üncu gunnde çatladı. Yani adete bir gun varken.
Zeynepcim normalde adet düzensizligum yoktu 2 aydir boyle oldu, dr ilacı yumurtalar gelişsin bebek olsun diye verdi 14. Ayim denemede çünkü.yan etkileri klomene göre daha az dedi.baktim bi cok kisi kullaniyor ayni klomen gibi 3. Gün basliyip 5 gun iciyorum.bence etki ettiki adetim duzene girdi buda yumurtalarin zamaninda gelismesiyle alakali. Inşallah bi dahaki ay olur umutlu olmak istiyorum yasim 32 4yillik evliyim 5 olucak bi kac aya.Allahım duysun sesimi bekleyen herkese tez zamanda saglikli hayirli evlatlaevlatlar versin.
dün yaptım canım idrar ama birsey yoktu.Test yaptınmi hic canim evdeki testlerden yani kan degil