Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dogru söylüyorsun cnm baska seyler düşünsem iyi olcak yoksa ben benlikten cıkacamCanım daha erken
Aklını başka şeylere vermeye çalış çok erken henüz canım daha bişeu hissetmezsinki
Ahh cnmKirmizilarim geldi yinekan testi yaptirmistim demir eksikliği var sanirim kendim baktim o kadar anladim pzt doktora gosterice ve hormon testi icin kan vericem. Demir eksikliği yasayan var mi kizlar ?
Gelmesin kırmızılar ya.Bu arada benim bu ay da sonuc yok galibacok fena adet sancım var. Her an kirmızıları görecek gibiyim
Evet canım unutmaya çalış.dogru söylüyorsun cnm baska seyler düşünsem iyi olcak yoksa ben benlikten cıkacam
Canım bende demir eksikliğiKirmizilarim geldi yinekan testi yaptirmistim demir eksikliği var sanirim kendim baktim o kadar anladim pzt doktora gosterice ve hormon testi icin kan vericem. Demir eksikliği yasayan var mi kizlar ?
Canim doktora kadar sen gunleri degerlendir belki 14.gun catlamis olur.Catladiktan sonraki 3 gunde cok önemli demisti doktorum.Kac gunde bir adet oluosun.mesela 28 mi? 28den 14 cikiyor 14.gun yum gunun demekki senin o sekildede kabataslak gununu bulabilirsin.Bilgin olsun canimBen bu ay kullanacaktım ama adetin 3. Günü gittiğimde doktor gecen ayki yumurtan çatlamamış dedi veremem dedi..
Pazartesi yine gitcem doktora adetimin 14. Günü oluyor yumurtam büyümüşmü diye baktırcam
Ayy ben canim hemde akdeniz anemisi tasiyicisym talasemi yani demir depolarim bomboooosKirmizilarim geldi yinekan testi yaptirmistim demir eksikliği var sanirim kendim baktim o kadar anladim pzt doktora gosterice ve hormon testi icin kan vericem. Demir eksikliği yasayan var mi kizlar ?
:) benim vucut kendini şaşırdı. Sabah adet belirtileri,gögüs agrısi wardı. Şimdi hic biri yok. Noluyorrr banaa![]()
Aman çağıtmıyorum zaten. 3 gün gecikmem var birde. Ama doktor gec yumurtlama oldugu icin biraz gecikecek demistiBende hala adet olcakmisim gibi hissediyorm biliyomusun hele goguslerim fena camasir giyemiyorum heryerim aciyo
Sende cagirma kirmizilari valla hic belli olmaz Rabbim bilir belkide vardir bebis
Tesekkur ederim aysem Allah razi olsun canim Rabbim herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsiZeyneb21 CNM HAYIRLISI OLSUN INSALLAH.
RABBIM SAGLIKLI BIR GEBELIK NASIP ETSIN.
SAGLIKLA KUCAGINA ALIRSIN INSALLAH...
![]()
Amin inşallah tatlımIyidir insallah annecigini bekliyolardir:)) guzel dusun guzel olsun canimmm
Evet tatlım ben de de var demir eksikliği ferrosanol farablex falan verdiler hep sürümünü hiç icemedim haplarida. Yiyeceklerden almaya çalışıyorum ben. bi düşüyor bi normal oluyorKirmizilarim geldi yinekan testi yaptirmistim demir eksikliği var sanirim kendim baktim o kadar anladim pzt doktora gosterice ve hormon testi icin kan vericem. Demir eksikliği yasayan var mi kizlar ?