ii düsün ii olsn canm calismalara devamKızlaaaarrrrrr şoooklardayımm...doktora gittim bu gun. Adet olmam lazimdı bu gün. Bi baktı akşam yumurtan çatlamış dedi
Iyiki 3 gundur çalķşmaları bırakmamışık. Bu gun ve yarnı degerlendirin dedi.
Olacagıni pek sanmıyorum çunkü sadece 1 yumurta büyümüştü ama oLsun. Yinede umutluyum
Bukadar ağrı çekince aklıma geldi acabamı diye, keşke açılsada tekrar uğraşmak zorunda kalmasan.1 tanesi kapaliymiş canim digeri açik oyle bi ihtimal var mi açilmiş olabilir mi ki
Hadi bakalım kalbini temiz tut,dinlen rahat ol, inşallah bizde beklemeyiz artık Allahım bizede nasip etsin...Iyi gibiyim canim cok sukur kafamda bi suru soruylA uzandim dinleniyorum sol kasigimda bi yumru var sanki hassas boyle dokunamiyorum
Yarin kan vericem tatlim insallah 300 ustudur
Rabbim hepimize nasip etsin canim insallah burda hepimiz teyze oluruz anne oluruz tez zamanda
Ya işte ne zaman ne olucağı belli olmuyoki,biyolojik saat farklı çalışabiliyor bazen.Benimde bu ay 1 yumurtam vardı,inşallah senden güzel haber alırız canım.Kızlaaaarrrrrr şoooklardayımm...doktora gittim bu gun. Adet olmam lazimdı bu gün. Bi baktı akşam yumurtan çatlamış dedi
Olacagıni pek sanmıyorum çunkü sadece 1 yumurta büyümüştü ama oLsun. Yinede umutluyum
nerde cektirdinki öle bende cektirdim zor olmadı kanamda cok az o anda oldu flime girmeden 1 2 saat önce agrı kesici içtim ve atıbiyotık vermişti onu içtim filimden sora gindin güzel bi dus al sabun kullanma banyo önemli dedi ve antibiyotigi bitene kadar kullan 5 gün ilişki yasak dedi bana denilenler bunlar cnm sen antibiyotik kullanmadınsa mikropta kapmıs olabilirbana hic bisey demedi kac gun iliski yasak banyo yapabilir miyim vs. zaten bugun 14. gunumeşim uyurken eskaza bacagima belime vs dokunsa bile bagiriyorum acıdan kalkip arayayim en iyisi doktoru
Kızlaaaarrrrrr şoooklardayımm...doktora gittim bu gun. Adet olmam lazimdı bu gün. Bi baktı akşam yumurtan çatlamış dedi
Bunu duyduguma sevindim. :)ooooooooooooo O bir yumurtadan ikiz yiğenim var benim..
Haydii hayırlısıı tadini çıkar canım
Amin inşallah canım. Inan hep dua ediyorum. Rabbim yüzümüzü güldürsünYa işte ne zaman ne olucağı belli olmuyoki,biyolojik saat farklı çalışabiliyor bazen.Benimde bu ay 1 yumurtam vardı,inşallah senden güzel haber alırız canım.
O zaman bekle canımben pko hastası olduğum için adetim düzensiz ne kadar gecikti fikrim yok ama bu ay olmadım mayısın 5 i gibi test yapmayı düşünüyorum hayırlısı inşallah güzel haberleri alırız hep beraber
Canım benimde rahim filmim kolay geçti.kızlar bu rahim filminde ben o kadar acı cekmedim sadece ewe gittiğimde adet sancısı gibi bişey yaşadım başka da bişey olmadı tek başıma gitmiştim hastane cok uzaktı 2 kere dolmuş değiştirdim ama o halde de çok etkilemedi beni
Evet canım bazen burada stres yapıyor insanı.Kızlar Günaydın ben artık KK ya fazla girmiyim diyorum çünkü aklımdan çıkarmam lazım hamileliği buralara girdikçe daha da stres yapıyorum. Onun için ben geri kalan herkese 200 alıyorum. Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah en kısa zamanda bebişlerimizi bize getirsin, hakkınızı helal edin arada belki girerim
Bende daha önce 2 kez denedim ama olmadı.Evet klomen denedim canim ilk kez..yarin haberdar ederim sizleride.Her zaman dualarimdasiniz bizi sen bulusturdun burda Allah razi olsun burda kac kisi ustumuzde hakkimiz var canim
Insallah bende yarın guzel haberler veririmesmerm91
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?