- 16 Eylül 2009
- 3.469
- 3.747
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dene canım inşallah olumlu sonuç alırsın.Evet denemeyi düşünüyorum. Bakalım neolacak. Benimde bi o kaldi denemedigim. Trajikomik bir haldeyim artık.
bende açamadim
O nedir ben açamıyorum.
Kızlar adetle beraber vücut ısısı ölçülmeye başlanıyor yükselişe geçtiği an yumurtlama dönemi oluyor hatta yumurtanın çatladığı günü bile biliyorlar bu yöntemle.Bende açamadım ve merak ettim kızlar bu sayfaya kopyalar mısınız
cnm dua edicm snin icin iyi düsün iyi olsn lütfen cok sevndm snin adina insallah giderk artar sonucun
Canim cok sevindim.Gozunu aydin. Sen icini ferah tut degerin geyet guzel insallah saglicakla kucaginada alirsin
Insallah kimyasal degildir canim. Birkere oldu diye tekrar olacak degil. Sen icini ferah tut Rabbime bu gece sadece senin icin dua edecegim. Saglikli bir bebis versin die.
Çok şükür canım Allah'a emanet olsun..
Kötüyü anmayalım bol bol dua edelim. Hamilelikte bir bekleme süreci ve her şey bizler için ennihayetinde..
Ama Allah var ve ona emanetiz.. Bir kez yaşadın diye bir daha yaşayacak değilsin canım.. Sen şükürle geçir günlerini endişe ile değil..
Canım iyi düşün iyi olsun.
Öncekine göre kat kat fazla cıkmış.
İnşallah dahada yükselir
Dua et Rabbim hayırlısını versin inşallah.
Bak bidahaki sonucun 300 ü geçecek inşallah göreceksin.
İçime doğuyor kimyasal değil bu
ayy cnm cok sevindim kesin hamilesin cnm sonucun çok güzel bence
Zeynepcimm insallah hamilesinir bak moral ver kendine ne guzel degerin yuksek cikmis Rabbim buyuk tatlimm hadi hayirlisi bakalim
Geçtimi canım adetin.
Test yap çıkar belki canım
İnşallah adet olmazsın
cnm kac qün gecti adetn ?inşallah canım dua ediyorum sizlerde dua edin test yapmadım bu ay bitsin de öyle yapayım hayal kırıklığı yaşamak istemiom
cnm insallah güzel sonuclar alirsn yarn mi kan vercksn ?sonucu alinca bizide haberdar et merk ederz sniGünaydın kızlar
Hepinize guzel.dilekleriniz dualariniz icin cok cok tesekkur ediyorum.Rabbim hepinizden razı olsun.Insallah hakkimizda hayirli ise Rabbim anneligi hepimize yasatsin.Elimizden geleni yapiyoruz..Tevekkul ediyoruz.Rabbim yardimcimiz olsun.
Ben yarin tekrar kan vericem insallah hayirli sonuclar alirim.Inanin dualarimda hep sizler varsiniz.Buraya uyeligmden beri namazlarim sonunda hep ediyorum sizlerede.Dua kardesi olduk burda ne guzel sevincimiz uzuntumuz herseyimiz beraber.Esim izinde olucak o yuzden pek giremem hafta sonuna dogru ama toplu okurum olur dimi?
Iyiki tanimisim sizleri canlarim
tm kuzum eklerm bnZeynepce tubams embie icin 250 aliyorum canim esmerm91
Canım iyiki bizde seni tanışımız.Günaydın kızlar
Hepinize guzel.dilekleriniz dualariniz icin cok cok tesekkur ediyorum.Rabbim hepinizden razı olsun.Insallah hakkimizda hayirli ise Rabbim anneligi hepimize yasatsin.Elimizden geleni yapiyoruz..Tevekkul ediyoruz.Rabbim yardimcimiz olsun.
Ben yarin tekrar kan vericem insallah hayirli sonuclar alirim.Inanin dualarimda hep sizler varsiniz.Buraya uyeligmden beri namazlarim sonunda hep ediyorum sizlerede.Dua kardesi olduk burda ne guzel sevincimiz uzuntumuz herseyimiz beraber.Esim izinde olucak o yuzden pek giremem hafta sonuna dogru ama toplu okurum olur dimi?
Iyiki tanimisim sizleri canlarim
Canım gecikmelimi adet oluyorsun ondan mı bekleyecem diyorsuninşallah canım dua ediyorum sizlerde dua edin test yapmadım bu ay bitsin de öyle yapayım hayal kırıklığı yaşamak istemiom
Canım naber nasılsın.SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
"HUVALLÂHUL HÂLİGUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"
MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR...
OKUYORUZ.
==> tubatesbih arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;
1=MASCULİN..........................200
2=ESMERM91 .........................200
3=ESES50................................150
4=ŞENGÜL1976.......................300
5=BUKEETBUKET.......... .........200
6=ELMİRASU...........................200
7=VOLHAT........... ..................190
8=CEREN15..............................250
9=DAMLA_22...........................300
10=GÜL333...............................200
11=ZAHİDEM70........................200
12=ZEYNEP0682.......................200
13=ZEYNEB21...........................200
14=DUAMBELLİ........................250
15=HASRETİMSENSİN..............
16=YENİBİDÜNYA......... ............200
17=ESK26Z.................................200
18=TUBATESBİH.......................200
19=ZEYNEPCE90.......................
20=TUBAMMS...........................200
21=EMBİE..................................200
22=YASEMİN.. ..........................200
23=SULTAN...............................200
24=GÜLAYEKER........................100
25=DEBORAH26........................200
26=ÖZGECAN19..................200
27=WHİTEROSE55...................200
28=MGLİ....................................200
30=PORTAKALES......................200
31=SEDAAAAAA.......................200
32=FİLİZ2012............................
33=CGPBAS...............................200
34=KELEBEGIMYAGMUR.........150
KALAN..............................910
**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..
**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ..
**LİSTEMİZ YENİ KİŞİ ALIMINA SUAN KAPALIDIR..
ben hala sünnet cocugu gibi yuruyorum rahim filminin bu kadar zor olacagini dusunmemistim kanamam devam ediyor bugun 4. gun normal mi acabaGünaydın kızlar nasılsınız